Pauza ima nove opcije za naručivanje – voće i povrće te potrepštine iz supermarketa!

U Hrvatskoj je Pauza već dugi niz godina predvodnik u online naručivanje hranu. Kako bi ostala predvodnica u tome, uvela je neke nove opcije koje bi mogle zanimati njezine korisnike. Pauza više ne ograničava naručivanje samo na restorane već možete koristiti i neke druge opcije.


Pročitajte više: Direktorica Pauze Elmira Majerić: “Mnogi restorani su preživjeli zatvaranje, pitanje je da li će preživjeti ponovno otvaranje!”


Potrepštine iz supermarketa

Odlučili smo isprobati što možemo koristiti, isplatili se i trebate li i vi. Prvi na redu su bili supermarketi, kako smo lokaciju postavili s Vrbana, potrepštine smo mogli naručiti Lonije. Ova opcija nas je i više nego oduševila. Usluga je besplatna ako naručite namirnice u iznosu većem od 35 kuna, što je isplativo s obzirom na to da u dućanu obično potrošite minimalno 50 kuna. Ali popis namirnica je ogroman, možete naravno naručiti voće, povrće, mliječne proizvode, jaja, ali sastojke za kolače, vreće za smeće, deterdžente, tjesteninu, bezalkoholna pića, sredstva za osobnu higijenu, ali i mnogo toga drugoga.

Nova opcija koju nudi Pauza za naručivanje namirnica me definitivno odlučila, a i odlična je stvar što vas druge stvari s polica ‘ne mame’ nego naručite samo ono što vam je uistinu potrebno.

pauza naručivanje
Pauza naručivanje

Voće i povrće

Iako je moguće u sklopu naružbe potrepština iz supermarketa uzeti voće i povrće, možete ga uzeti i odvojeno. Na lokaciju na Vrbanima, dostavlja Moje Zrno, a možete naručiti miješano voće, miješano povrće, ali kutije voća i povrća. No, važno je napomenuti da je narudžbu potrebno pričekati jedan dan.


Pročitajte više: Kako će izgledati ugostiteljstvo nakon korone i hoće li opstati?


Dodatne novine

Pauza je u naručivanje uvela i još neke novosti pa tako možete odabrati delivered by Pauza – što znači da će vam dostavljači-partneri Pauze donijeti vašu hranu. Isto tako postoji opcija Pauza Deals koja vam nudi posebne pogodnosti, na neke obroke možete dobiti 30% popusta, besplatno piće uz hranu ili neku od drugih pogodnosti. Naravno, tu je opcija besplatne dostave što znači da svaki dan možete naručiti obroke koji će biti besplatno dostavljeni na željenu adresu.

Autor: Ana Dukić

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

eko poljoprivreda

Eko poljoprivreda je novi smjer Nestlea, do 2025. koristit će proizvode...

Nestlé je povodom obilježavanja desete godišnjice od pokretanja NESCAFÉ plana najavio nove globalne obaveze koje se vežu uz brand kave NESCAFÉ,...
- Advertisment -