Jedna gošća ljetnog partyja u Varaždinu imat će priliku voziti električni Peugeot e-2008!

Novim SUV Peugeot e-2008 Peugeot je ponovno istaknuo svoju viziju uzbudljive i sigurne budućnosti. Tim je vozilom dokazao da se tehnologija i zabava međusobno ne isključuju i da nas vozila uvijek mogu iznenaditi. To vozilo jednostavnu vožnju pretvara u putovanje i usto svakome pruža razinu mobilnosti koja mu je potrebna.


Pročitajte više: Janja Lončar-Puček, direktorica tvrtke Automobil-Lončar d.o.o., transformirala obiteljsku tvrtku odmah po završetku fakulteta


Novi model

Novi PEUGEOT 2008 pravi je predstavnik segmenta kompaktnih SUV-ova te simbol svega onoga na čemu se temelji današnji uspjeh game PEUGEOT, te potvrda statusa na temelju dizajna te isticanje različitosti od konkurencije na temelju jedinstvenih inovacija i tehnologija. Na ovogodišnjem ljetnom partyju Powered by Somersby u Varaždinu bit će izložena 3 modela: 2008 electric, 3008 hybrid i 508, a u sklopu tombole jedna će gošća dobiti Peugeot e-2008 na jedan cijeli vikend!


Pročitajte više: Odlučila stati na kraj diskriminaciji učeći žene kako da same poprave auto


Zadovoljstvo uzbudljive vožnje Full Electric

Budući da elektrifikacija zna biti čarobna, ovaj prvi električni SUV PEUGEOT omogućava pristup novom svijetu senzacija. 100% električan, vozač će profitirati u potpunoj tišini i odsustvu vibracija. Novi PEUGEOT e-2008 nudi jasan pristup novoj mobilnosti uz slobodu kretanja po gradu čak i u zelenim zonama s ograničenim prometom.

peugeot

Uz to, nema specifičnu siluetu nego nekoliko detalja koji suptilno podvlače njegovu elektrificiranu osobnost:

  • presijavajući logotip lava, koji se naizmjenično reflektira u plavoj i zelenoj boji, ovisno o kutu gledanja,
  • specifični monogram,
  • elegantnu prednju masku u boji karoserije,
  • ekskluzivne presvlake sjedala Alcantara© « Gris Greval » na PEUGEOT e-2008 GT,
  • na kraju, iskustvo u vozilu je upotpunjeno specifičnim prikazom na električnim izvedbama, na 3D zaslonu kao i na zaslonu na dodir.

Dostupna su tri načina punjenja:

Načini punjenja fleksibilni su i prilagođavaju se svakoj svakodnevnoj situaciji.

  1. standardnim ili pojačanim utikačem Green Up™  koji dolazi s kablom za punjenje, za potpuno punjenje u 16 sati
  2. uređajem Wall Box: omogućuje potpuno punjenje u 5:15 sati kroz trofazni priključak (11 kW) ili u 8 sati kroz jednofazni priključak (7,4 kW),
  3. na brzim punionicama do 100 kW: toplinska regulacija baterije omogućuje upotrebu punjača od 100 kW te se vozilo može napuniti za 80 % u 30 min.

Opremljen je najmodernijom tehnologijom koja uključuje najnoviju generaciju sustava PEUGEOT i-Cockpit® 3D te opremu i sustave za pomoć u vožnji koji su rezultat vrhunskog znanja i stručnosti marke PEUGEOT.

FOTO: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

elegantna haljina

Elegantna haljina može se nositi na više od jednog načina –...

Anh Sundstrom modna je blogerica iz Tiburona, SAD. Na svojem blogu 9to5 chic dijeli prekrasne i jednostavne modne kombinacije, te nam...
- Advertisment -