Poduzetnica rodila kod kuće i porod prenosila uživo!

Australska poduzetnica Emma Isaacs, koja stoji iza mreže poslovnih žena Business Chicks, svoj porod kod kuće odlučila je podijeliti putem društvenih mreža. Svog sina je rodila u društvu obitelji, babice, a putem Instagrama i u društvu svojih pratitelja.

Povezano:

Šesti porod kod kuće

Emma je majka šestero djece i svu djecu je rodila kod kuće. Smatra da je porod kod kuće najljepši oblik donošenja djeteta na svijet. Kad je rodila kćer Piper, peto dijete, i tad je htjela putem društvenih mreža podijeliti čaroban trenutak, ali su je od toga odgovorili i zbog toga je požalila. No na Instagramu je ususret porodu sina najavila da će šesto dijete roditi prema kamerama.

“Ne želim ponovno raditi istu grešku pa će ovoj porod ići uživo (koji se, iskreno, može dogoditi bilo kada). Imala sam pet nevjerojatnih porođaja kod kuće te se zaista nadam da će i šesti isto biti. Također sam otvorena za mogućnost da to možda i ne bude. Samo želim učiniti svoj mali dio da pokažem da su žene jake i da rađanje (bez obzira na izbor) može biti zadivljujuće”, napisala je u objavi.

Pokrenula prvi biznis s 18 godina

Porod kod kuće nije prvo iznenađenje koje je Emma Isaacs priredila. Osim što je majka šestero djeca, ona je i uspješna poduzetnica koja je tim putem krenula već u dobi od 18 godina kad je napustila fakultet i kupila svoj prvi biznis, tvrtku za zapošljavanje koja se zvala Staff It.

No, to je za nju bio tek početak. Kad je imala 25 godina otišla je na svoj prvi Business Chicks event i kasnije kupila tu tvrtku. I tijekom sljedećeg desetljeća, Emma je malu zajednicu od 250 poslovnih žena (Business Chicks) pretvorila u zajednicu od nekoliko tisuća angažiranih žena. Godišnje organiziraju više od 100 evenata.

Godine 2016. Emma je spakirala svoju obitelj kako bi se preselila u Kaliforniju gdje je pokrenula američku verziju Business Chicksa. Ugostila je najuspješnije ljude svijeta, uključujući Sir Richarda Bransona, Billa Gatesa, sir Boba Geldofa i Ariannu Huffington. Izuzetno je tražena govornica i komentatorica u medijima za teme ženskog liderstva i poduzetništva.

Foto: Instagram

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -