Što pokloniti kada ne želite poklanjati stvari?

U vremenu kada je najlakše otići u jedan od brojnih shopping centara, ući u prvu trgovinu i kupiti neku stvar kao poklon, lijepo je kada nekome poklonite nešto drugačije. Naime, svake godine gomilamo nove stvari u svoj životni prostor, a malo njih zapravo koristimo. Većina stvari koje dobijemo padnu u zaborav i više nismo niti sigurni tko nam ih je poklonio. Zato, ove godine umjesto stvari pokušajte najmilijima darovati novo iskustvo. Nakon takvih poklona ostaju uspomene koje traju zauvijek.

Povezano: Kako pripremiti vjenčanje iz bajke?

Iskustvo kao poklon

Karte za kazalište

Znate li da osoba koju darivate uživa u kazališnim predstavama istražite mogućnost kupnje godišnje ulaznice u njenom omiljenom kazalištu. Takav je poklon doista poseban jer ga osoba neće odmotati jednom i spremiti na policu. U ovom će poklonu moći iznova uživati tijekom čitave godine.

Wellness dan

Razmišljate li o poklonu za najbolju prijateljicu ili mamu, dan proveden u wellness centru idealan je izbor. Pošaljite dragu osobu na zasluženi odmor ili isplanirajte spa dan kod kuće kojem se i vi možete pridružiti. Pripremite opuštajuću glazbu, mirisne svijeće i toplu kupku s mirisnom soli.

poklon

Luksuzni vikend

Želite li partneru pokloniti opuštanje nakon napornog radnog tjedna odaberite luksuzni vikend u Hotelu Dubrovnik. Dok nestrpljivo čekate zimski godišnji odmor ondje se možete zajedno odmoriti. Nakon vikenda luksuza i opuštanja spremno čete dočekati ponedjeljak.

Escape room

Soba u kojoj ste zatočeni i pokušavate pronaći izlaz dok sat otkucava vrijeme? Zvuči pomalo zastrašujuće, ali ovaj popularni koncept idealan je izbor ako ne želite poklanjati stvari. Pokušaj bijega iz escape sobe poklonite avanturistu ili mlađem članu obitelji kojeg ćete sigurno razveseliti.

Tečaj ili radionica

Voli li osoba u vašoj blizini kuhati ili neprestano priča kako bi voljela naučiti crtati, potražite tečajeve i radionice u vašem gradu koji bi joj se mogli svidjeti. Darujte znanje ili novu vještinu koju će osoba koristiti kroz život i sigurno vam biti zahvalna.

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

studenti bez radnog iskustva

Zaposliti studente bez radnog iskustva? Da!

Na mladima svijet ostaje. Ali mladi su bahati, ništa ne znaju, lijeni su i nemaju iskustva. No, mladi su budućnost. Pa...
- Advertisment -