Kako odabrati poklon za diplomu? Imamo odlične prijedloge!

Diploma je važan životni uspjeh svake osoba koja je pohađala fakultet i kao takvog ga treba proslaviti. Naravno, vi kao uzvanik trebate donijeti poklon za diplomu te tako pokazati slavljenik koliko je njegov uspjeh velik. Takav dar nije jednostavno pronaći, stoga smo mi pronašli prijedloge za vas.


Pročitajte više: Tražite rođendanski poklon za prijateljicu? Ovo su naši favoriti!


Poklon za diplomu

Kutija uspomena

Kutija uspomena je više od lijepog predmeta, ona je zalog za budućnost, obećanje sretnih trenutaka za pamćenje koji se tek trebaju zbiti. U njoj će osoba kojoj ste namijenili moći čuvati dragocjene sitnice, uspomene, a kako će vrijeme dalje odmicati Kutiju uspomena punit će sjećanjima na lijepa vremena. Potaknut ćete osobu da nastavlja stvarati uspomene.

poklon za diplomu

Osnove kušanja vina

In vino veritas! Nakon brojnih godina provedenih uz knjigu, možda je vrijeme za učenje na malo drugačiji način. Kušanje vina je vrhunski dar za sve obožavatelje vina, ali i one koje će to tek postati. Uz pratnju hrvatske sommelijerke Jelene Šimić Valentić naučit će o popularnim vinskim sortama, njihovom mirisu i okusu, stilovima vina, pravilnom rukovanju bocom, otvaranju, dekantiranju, skladištenju i, naravno, sve to će se upotpuniti nezaobilaznom degustacijom.

Quad safari po Velebitu za dvoje

Vrijeme za avanturistički odmor nakon diplome, a to možete najbolje uz quad safari. Zaputite se quadovima u istraživanje skrivenih divljina Velebita, osim slavljenika pozovite ostatak ekipe i na jedinstven način proslavite kraj školovanja. Barem zasad.

Neki kažu da je ovo jedna od najboljih avantura u Hrvatskoj, a možda i šire.

Ovo je dar koji će stvoriti nezaboravne uspomene, ali i nezaboravno iskustvo. Omogućite ga dragoj osobi, ali i sebi.

Postani pilot na jedan dan

Sigurno je svatko od nas barem jednom sanjao da leti, i to je zasigurno bio odličan san. No, on to ne mora biti jer je moguće postati pilot na jedan dan.

Ako je vama draga osoba oduvijek imala želju letjeti, a usput je i diplomirala, vi joj tu želju možete i ispuniti. Poklonite individualno iskustvo letenja 1 na 1 s instruktorom letenja.

Ukoliko osoba želi pilot će pokazati i neke uzbudljive manevre u zraku. Bez brige, instruktor ima višegodišnje iskustvo stoga će vama draga osoba biti u sigurnim rukama.


Pročitajte više: Pokloni za kolegu koji uskoro odlazi u mirovinu


Nakit

Ako poklonite nakit, nećete pogriješiti. Vrijedna uspomena od zlata ili srebra razveselit će vama dragu osobu. Decentna narukvica, naušnice ili prsten s razlogom su čest odabir za poklon. Možda ovo može biti pravi odabir za vašu prijateljicu ili sestru.

poklon_za_diplomu

Kozmetički poklon paket

Idealan poklon za ljubitelje prirodne kozmetika koja daje rezultate! Miris mora i nježna njega kože. Poklon paket sadrži sapun od maslinovog ulja i drugih eterčnih ulja, Beauty drops spray za kosu i tijelo, Essentielle serum i Etternelle ili Immortelle kremu.

poklon za diplomu

Foto: Privatna arhiva

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Europska unija žena: Roberta Metsola nova je predsjednica Parlamenta! Žene su...

Roberta Matsola izabrana je za novu predsjednicu Europskog Parlamenta. Dvije najjače žene Europske unije, predsjednica Komisije Ursula von der Leyen i...
- Advertisment -