Pokloni za kolegu koji uskoro odlazi u mirovinu

Htjeli mi to priznati ili ne, na radnom mjestu provodimo većinu svog dana okruženi kolegama s kojima na kraju razvijamo emocionalnu povezanost u obliku prijateljstva i privrženosti. Najčešće prigode za koje tražimo poklone za njih su pokloni za mirovinu, rođendane ili neke obljetnice koje slavimo.

Povezano: Pokloni koji će oduševiti ljubitelje Malog princa

Odlazak u mirovinu je velika stvar. To je jedan od onih dana kada se čitav život mijenja, kada dolazi do velikih promjena te je običaj da se takav dan i obilježi na neki način. Čašćenje kolačima, neko piće na zadnji dan kao oproštaj od kolega i početak novoga života. Pokloni za odlazak u mirovinu koje poklanjamo kolegama moraju biti posebni kako bi im ostala lijepa uspomena na ljude s kojima su radili. Poklon dobra ideja donosi zanimljive darove upravo za to prigodu!

Drvena slika

Drvena slika s predivnom i inspirativnom porukom može poslužiti kao praktičan i dekorativni element svakog stana koji će razveseliti vašeg kolegu i biti začin završnom dekoru. Donose svježinu i eleganciju bez bilo kakvog održavanja.

Pokloni za mirovinu

Poslužavnik

Završetak radnog vijeka i odlazak u mirovinu povezujemo s odmaranjem i uživanjem. Poslužavnik može uveseliti vama dragu osobu i pomoći joj u uživanju, posebno ako je na njemu ispisana lijepa poruka. Poklon dobra ideja sve svoje prigodne poruke ispisuje ručno pa će vaš dar imati još jednu osobniju notu.

pokloni za mirovinu

Povezano: 3 unikatna i ručno rađena poklona za svaku prigodu

Zidni sat

Prije samo nekoliko godina ovaj bi se detalj činio napadnim i nimalo atraktivnim. No ono što se nekad činilo nezamislivim danas je glavni trend u uređivanju interijera kada su detalji u pitanju. Zidni satovi su jako popularni što u privatnim, što u poslovnim uređenjima interijera te se nerijetko nalaze na zidnim tapetama i naljepnicama.

Pokloni za mirovinu

Foto: Poklon Dobra Ideja, Pexels

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

kvinoja recepti

Kvinoja – recepti od predjela do deserta

Kvinoja je idealna namirnica za sve koji brzo ogladne, stalno nešto grickaju, kao i za one koji ne smiju konzumirati gluten,...
- Advertisment -