Zaboravite crne pregače! Ugostitelji, ovu ‘opravu’ nabavite svom osoblju

Carpe Diem Hvar, Restoran Atlanta Bocca Marai, Restoran Marangun, Konoba Dubrava, Restoran Morei, Restoran Plac, Restoran Festina Lente, Konoba MaToni, Restoran Cicibela… samo su neki od ugostiteljskih objekata diljem hrvatske koji se ponosno ističu iz mase svojim YEYA pregačama i kuharskim kutama. Izgleda da je svaki ugostitelj koji drži do sebe posegnuo za „YEYA Gastro“ linijom.

Diljem kontinentalne Hrvatske, ali i u Istri i Dalmaciji, ovog ljeta gledamo elegantne i spretne konobare i barmene kako spretno ‘hendlaju’ sezonu u udobnosti YEYA pregača. Dok su Leu Gotlin za vrijeme pandemije proslavile medicinske kreacije, mi ove sezone želimo skrenuti pažnju na njezinu prvu dizajnerski liniju, a to je upravo „YEYA Gastro“.

Udobne, izdržljive i personalizirane pregače za konobare

Kako bi zadovoljili potrebe svojih klijenata u „YEYA Gastro“ asortimanu nude čak 35 različitih modela i boja pregače za konobare.

„Svaka pregača izrađena je s pažnjom i visokokvalitetnim materijalima kako bi pružila udobnost i izdržljivost“, napominje mlada dizajnerica Lea koja je svoj brend pokrenula tik po napuštanju fakulteta.

Pregače se razlikuju po bojama, kroju i modelu, a na svaku pregaču može se dodati logo, naziv, pa čak i doraditi poseban dizajn vašeg ugostiteljskog objekta kako bi svaka pojedina pregača bila jedinstvena i prepoznatljiva i prezentirala identitet restorana u koji odlazi. Osim 35 modela pregača, trenutno imaju 5 modela dizajnerskih kuharskih kuta, koji su prilagođeni kako funkcionalno tako i estetski.

„Kombiniramo praktičnost s elegancijom“, naglašava dizajnerica.


Pročitajte više: Dizajnerski modeli za medicinare? Evo kako izgledaju udobnost i moda spojeni u medicinskoj kuti


Hrvatski proizvod: od skice do proizvoda

Svakom modelu možete prilagoditi boje, materijale i dodatne značajke kako biste stvorili savršenu kuhinjsku kutu po svojoj mjeri.

„Najbitniji nam je osjećaj koji pružamo onima koji nose naše uniforme, pogotovo kada pričamo o kuharima koji su zaista primorani raditi pod veoma visokim temperaturama. Vrlo nam je bitno da se osjećaju ugodno“, ističe Gotlin. Upravo je s ovom linijom započela cijelu proizvodnju 2020. godine. Kasnije su svoju ponudu proširili i na medicinske uniforme.

Kada Leu pitate po čemu se njezine pregače i kute razlikuju od ostalih, s odgovorom ne dvoji: „Vjerujem da je ono što nas čini posebnim i jedinstvenim pristup i osluškivanje želja naših klijenata, jer su oni ipak najvažniji“.

YEYA tim svakodnevno korigira postojeći dizajn radi funkcionalnosti, zadržavajući estetsku funkciju. Hrvatska proizvodnja i mogućnost personalizacije dizajna je ono što vjeruju da ih zaista izdvaja jer je danas zaista malo proizvoda na području Hrvatske koji cjelokupni proces proizvodnje, od skice – do gotovog proizvoda obavljaju u sklopu svoje kompanije.


Pročitajte više: Kako je Lea Gotlin za vrijeme pandemije popularizirala firmu YEYA


Nije ‘samo’ odjeća već modni statement

„Iako je dizajn pokretač i polazište naše tvrtke, moramo se složiti s time da dizajn nije presudan ako je radi njega otežana pokretljivost i obavljanje posla. Trudimo se da je svaka naša uniforma posebna i da se svako u našim radnim uniformama osjeća ugodno i samouvjereno“, napominje dizajnerica koja odgovorno tvrdi da estetika i funkcionalnost idu ruku pod ruku.

„S obzirom da svatko od nas najviše vremena provodi na radnom mjestu od velike je važnosti kako se pojedinac osjeća na poslu. Mi se vodimo time da YEYA radna odjeća ne samo da može biti, već i je – modni komad u kojem se osjećamo posebno i zadovoljno, a osim toga dizajnirana je tako da je svaki odjevni predmet elastičan i ugodan kako bi nesmetano obavljali radne aktivnosti“, naglašava.

yeya gastro

Kada govorimo o kvaliteti proizvoda, tekstil koji koriste dolazi od provjerenih dobavljača i proizvođača. Svaki tekstilni materijal ispitan je na pravovaljan način, prema EU standardima i ekološkim zahtjevima za kvalitetu. Kod odabira materijala važno im je da su mekani i udobni, da nisu prozirni ni previše debeli da bi bili savršeno funkcionalni za obavljanje svakog posla.

Ne čudi nas, stoga, da je “YEYA Gastro” asortiman omiljeni izbor čak i na ljetnim vrućinama. Zavirite na webshop i pronađite savršenu opravu za svoj gastro tim.

Članak je pripremljen u suradnji s YEYA.

Foto: YEYA / Canva

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -