PJR obilježio 10. godišnjicu poslovanja!

Projekt jednako razvoj, hrvatska konzultantska tvrtka specijalizirana za projekte Europske unije, obilježila je 10. godišnjicu poslovanja. Koliko je PJR uspješan, govore i impozantne brojke. Tijekom uspješnih 10 godina stručnjaci PJR-a savjetovali su više od 1300 klijenata. Kroz svoj rad na više od 700 EU projekata prikupili su više od 1,25 milijarde vrijednosti financiranih EU projekata. Sudjelovali su i u razvoju i provedbi 500 postupaka javne nabave.

Projekt jednako razvoj bavi se razvojem, provedbom, savjetovanjem, istraživanjem u područjima EU fondova i javne nabave. Na temelju svog iskustva ujedno i obrazuje polaznike programa edukacija koje redovno organizira tijekom godine. Tako je kroz edukacije PJR – a prošlo već preo 12 tisuća polaznika, a dio polaznika svoju je karijeru nastavio u PJR-u.

Povezano: Ne propustite EU natječaje do kraja ove godine

U tvrtki trenutno je zaposleno 28 stručnjaka specijaliziranih za pripremu i provedbu EU projekata. Ana Fresl, vlasnica i direktorica PJR – a, ističe kako ne postoji stručnjak za EU projekte u jednoj osobi.

projekt jednako razvoj

Kako bi se pružila kvalitetna usluga, stručnjak za EU projekte danas bi morao pratiti stotine natječaja godišnje, znati kakvi projekti prolaze, pratiti aspekte državnih potpora, znati kako razviti i prijaviti javne, privatne i civilne projekte, biti upoznat s pravima obvezama Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava, poznavati financijsko upravljanje i izvješćivanje, znati pravila javne nabave i posjedovati mnoga druga područja znanja. Zato mi imamo tim od 28 stručnjaka na koje smo posebno ponosni, a vjerujem da će se broj zaposlenih u budućnosti i povećati“, objasnila je Ana Fresl, direktorica PJR-a.

Foto: Privatna arhiva

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -