Tanja Pureta je pokrenula podcast “Psihologija uspjeha”!

Nakon 25-godišnjeg iskustva u radu s ljudima u različitim organizacijama, nebrojenih sudjelovanja na konferencijama, panelima, radijskim i televizijskim emisijama; još više objavljenih članaka i u online svijetu i u novinama, Tanja Pureta pokrenula je još jedan edukativni kanal – podcast. Na novoj digitalnoj platformi, prvom poslovnom radiju na ovim prostorima, vodi svoju vlastitu emisiju – Psihologija uspjeha!

Povezano: Tanja Pureta “Iako imaju bolje liderske predispozicije, žene se podcjenjuju!”

Cilj emisije je otvoreno razgovarati o svim izazovima s kojima se suvremene organizacije suočavaju vezano za zapošljavanje, motiviranje i uspješno vođenje njihovog ključnog resursa – ljudi.  

Ideja za pokretanje emisije na radiju

“Niti jedna emisija ni u jednom hrvatskom mediju dosad nije bila posvećena temi ljudi u organizacijama. Svi znamo da je rad s ljudima jako zahtjevan zbog kompleksnosti nas kao ljudskih bića. Istovremeno znamo i da je uspješan timski rad siguran generator uspješnog poslovanja organizacije, pa je važno pronaći način kako da se on ostvari. Zato je važno početi otvoreno pričati o ljudima u organizacijama, jer jedino tako možemo kvalitetno i konstruktivno adresirati sve izazove i pronaći optimalna rješenja”, ističe Tanja.

Iz dugogodišnjeg iskustva u radu s više od 300 hrvatskih i stranih organizacija, Ramiro tim zna da je takvih izazova mnogo:

  • kako pronaći najbolje ljude;
  • kako ih kvalitetno motivirati, voditi i zadržati;
  • kako ih potaknuti da koriste sve svoje potencijale – ali i kako se nositi sa zaposlenicima koji lošije rade;
  • kako izbjeći neugodnu klimu i ostvariti inspirativnu;
  • kako ljude potaknuti da prihvate odgovarajući kodeks ponašanja koji omogućuje uspješnu suradnju i kvalitetnu uslugu korisnicima?

“Kako” pitanja ima još puno, a u Psihologiji uspjeha obrađivat će se ona najaktualnija iz područja ljudskih resursa.

Tanja će o njima razgovarati s raznim gostima – direktorima, menadžerima, voditeljima ljudskih potencijala te samim zaposlenicima. Poticanjem otvorenog razgovora o izazovima u organizacijama, cilj je zajedničkim snagama razotkriti izazove svake teme te pronaći mogućnosti za njihovo uspješno svladavanje. Vijesti o svakoj novoj emisiji možete pratiti na Facebook ili Linkedin profilu Ramira.

Emisiju možete slušati kao podcast, ali i preuzimati i slušati kada i gdje želite putem stranice Poslovni FM.

Foto: Martina Cvek

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -