Kako preživjeti online sastanke u „novom normalnom“?

Online sastanci su nam novo normalno, koje će sigurno ostati. Naravno da nam nedostaju sastanci uživo, ali puno je jednostavnije nekad reći: Ajmo se čuti online i proći kroz to. I obične telefonske razgovore dvije osobe smo pretvorili u Zoom, Teams ili Duo callove.  


Pročitajte više: Kako Samsung Z Fold2 poboljšava moj rad u pokretu?


Sad napravimo puno više u manje vremena. U pola sata online sastanka uštedimo još barem sat vremena na put, u dva sata ih možemo odraditi i tri, o osam sati da ne pričamo.

Cijena te efikasnosti je da smo na kraju dana mrtvi umorni, jer treba imati snage i koncentracije za toliko online sastanaka.

Samsung Z Fold2 za „novo normalni“ rad s mnoštvom online sastanaka

samsung

Ja samo tome doskočila tako da online sastanke više uopće ne radim preko računala, nego samo preko Samsung Z Fold2. Na računalu imam i ovako previše toga otvorenog i lakše mi je kad su online sastanci sa strane. Dok čekam sastanak ili ako samo slušam sastanak mogu neke druge stvari obaviti na računalu. A kažu i da mi je kamera puno bolja od one na desktopu😊

Koristim ga tako da preklopim glavni ekran i bez obzira koliko ljudi je na sastanku, vidljivi su. Na donjem ekranu su dostupne sve komande bez obzira je li sastanak preko Zooma, Teamsa ili Google Meet-a.

Podignuti početni ekran također odlično služi za online sastanke, a opcija koju ću sigurno isprobati čim nabavim stalak je online sastanak na otvo renom glavnom ekranu.  

samsung

Preko Z Fold2 je moguće pratiti i online prezentacije

Kad online sastanak uključuje i prezentaciju, naravno da je onda desktop bolje rješenje. Prošli tjedan me je edukacija za članice koja je uključivala i prezentaciju uhvatila izvan ureda tijekom sastanka uživo. U potpunosti otvoren glavni ekran mi je omogućio da ju bez problema pratim čak i s jednom Galaxy Buds live slušalicom zahvaljujući tehnologiji aktivnog poništavanja buke.

Pripremljeno u suradnji sa Samsungom.

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Tata CEO

„U posljednjih sam 10 godina zaradio doktorat i došao na poziciju...

Tobi Emonts-Holley prije nekoliko je dana na svojem Twitter profilu objavio 'tajnu' poslovnog uspjeha. Naime, ovaj otac šestero djece uspio je...
- Advertisment -