Sandra Žager: “Ok je ponekad otići i korak, dva unazad da bi uzela zalet za budućnosti, ali baš nikada ne treba ostati stajati u prošlosti.”

Iako je Dan žena prošao, Bipa cijeli ožujak slavi žene. Njihovu upornost i ustrajnost, ali i ljepotu, uz postignuća i uspjehe. Cilj je poticati žene da si budu međusobna potpora, da potiču jedne druge. Poticati ih da u zajedništvu koračaju kroz život, otvarajući si vrata ka cilju, shvaćanju da mogu baš sve, što god poželile!

Dnevni poslovni make-up

Naša je članica Sandra Žager odlučila prepustiti se stručnoj ruci vizažistice Anje Barbir i sjela u njen stolac u Bipa Backstageu u zagrebačkoj Ilici. Kako je postigla ovaj make-up look, Barbir je ukratko objasnila.

Instagram will load in the frontend.

“Za Sandru sam kreirala dnevni business look koji pristaje svakoj kombinaciji. Oči smo naglasili laganim zemljanim tonovima i smeđim tušem. Podloga je minimalna i prozračna s breskvastim kremastim rumenilom i bronzerom. Usne sam obrubila olovkom boje mesa, a samu sredinu popunila svijetlijom nijansom kako bi dobili ombre efekt. Obrve sam začešljala prozirnim gelom te popunila sivkastim sjenilom. Ovaj look je jednostavan i praktičan za svakoga. “

Kako stručnjakinja tvrdi, nije ga teško rekreirati, a idealan je za poslovan dan.


Pročitajte više: Patricija Ćurković Rogić: “Draga ženo, ti si snažna i upravo ti možeš biti žena, majka, poduzetnica, menadžerica, prijateljica, kućanica i sve što poželiš.”


Nemojte ostati stajati u prošlosti

Žager, članica uprave, vlasnica i zaposlenica na poziciji voditelja financija i računovodstva u Manufaktura jedanaest nije propustila priliku inspirirati sve žene odaslavši ovu poruku.

“Uvijek treba ići naprijed. U redu je povremeno stati i pogledati unazad da bi shvatila što si sve napravila u prošlosti. Ok je ponekad otići i korak, dva unazad da bi uzela zalet za budućnosti, ali baš nikada ne treba ostati stajati u prošlosti.”

Foto: BIPA Instagram

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

konferencija žene u znanosti medicini i farma biznisu

Dolazi konferencija “Žene u znanosti, medicini i farma biznisu” – Stare...

Iako u Hrvatskoj žene čine 49 posto zaposlenih u znanosti njihov udio na vodećim pozicijama je još uvijek zanemariv​. Farmaceutskoj industriji kronično nedostaje...
- Advertisment -