Kako da vaš interijer odražava vas i vašu osobnost? Odgovore ima dizajnerica interijera Iva Pavičić!

Uređenje interijera i sama ideja o tome često predstavlja pravu muku. Savjeti za uređenje doma često su preopćeniti pa si postavljamo pitanje – koje odabrati? Kako ih primijeniti na svoj dom? Često nas u moru ideja i misli zadesi ovakav ili sličan scenarij:

„Dok krećem prema gradilištu, u žurbi kratke poslovne pauze, sa sendvičem u ruci, slušalicama mobitela u ušima, rješavajući u glavi raspored za predstojeće sate, pitam se kuda je nestala radost stvaranju novog doma o kojem sam tako dugo maštala…

Ideje sakupljene tijekom vremena, snovi iz dubina, sada u trenutku realizacije ne uspijevaju se probiti u zaglušnom žrvnju svakodnevnih obaveza.

Cigla, prašina, kratki rokovi za donošenje odluka za koje ni sama nisam sigurna jesu li ispravne. Nasumično listanje po Pinterestu u pokušaju pronalaska instant rješenja za mali milijun pitanja kojima me majstori obasipaju svake sekunde. Pitam strica, svekrvu, pogledam kako je napravio susjed, saznam za trenutačnu akciju u mom omiljenom dućanu s rasvjetom, ali ne stignem otići do njega…“


Pročitajte više: Dizajnerica interijera Iva Pavičić: Pet stvari koje nisam znala prije ulaska u poduzetništvo!


Savjeti za uređenje doma

Uz prave savjete prilagođene vašem domu, uređenje interijera ne mora vam zadavati muke!

Pronađite sebe u košmaru ubrzanog životnog ritma i promjenjivih trendova!

Sve vaše vizije i zamisli, na vrijeme iskomunicirajte s Eter Art Dizajnom.

Zajedničkim idejama izgradite temeljiti plan radova i unaprijed predvidite i zaobiđite veliki broj neželjenih prepreka.

Na putu od ideje do realizacije vašeg prostora puno je sitnih detalja o kojima treba voditi brigu. Dio posla Eter Art Dizajna je znati kako taj proces teče. S godinama iskustva upoznali su nebrojeno puno mogućih (i nemogućih) sitnih i većih „iznenađenja“ koja iskaču putem. Ali ne brinite, svaki projekt je uspješno doveden do finiša, a o zadovoljstvu rezultatom govore brojni klijenti i realizirani interijeri u kojima Eter Art Dizajn nastoji dosegnuti maksimalnu funkcionalnost i visoku razinu estetike.

Odrazite sebe u prostoru

Kako izgleda okruženje o kojem vi sanjate? Volite jednostavnost? U redu. Želite nešto originalno? Ok. Vrišteći genijalno? Može. Postoji li neki predmet koji zauvijek treba ostati dio prostora u kojemu boravite? Ima li nešto o čemu ste oduvijek maštali, neka vizija iz djetinjstva? Atmosfera koju želite postići…


Pročitajte više: Boja zidova u skladu s omiljenim trosjedom ili zavjesama?


Eter Art Dizajn će vas saslušati i pronaći način da svaku vašu zamisao uklopi u prostor te izgradi jedinstvenu, vašu priču.

Možda je sada trenutak u kojem želite potpunu promjenu. Ostaviti iza sebe dijelove prošlosti s kojima se više ne povezujete. Izgraditi nešto novo ili se smjestiti u poticajnom okruženju koje se prostire kao korak unaprijed. Prostor koji je otvoren za sve ono što ćete tek postati. Sigurna zona budućnosti…

Ili jednostavno samo trebate mir, vlastitu oazu u kojoj sve oko vas reflektira smirenje. Bazu stabilnosti koja vas obavija i ispunjava…

S Eter Art Dizajnom ćete otkriti gdje ste sada i kuda želite krenuti, a vaš dio zadatka je da iznesete svoje želje i upoznate ih s vašim prostorom.

Njihov dio zadatka je da primljene informacije pretoče u materijale, boje, raspored elemenata u prostoru i tome slično. U radu, stalno svjesni cjelovite vizije prostora, brinu i o najsitnijim detaljima.

Vi o njima ne morate brinuti jer će vam Eter Art Dizajn prezentirati sva svoja saznanja i ideje te vam ponuditi kvalitetnu izvedbu rješenja.

Izazov stvaranja nove kreacije s vama i vođenje procesa uređenja interijera do realizacije, za njih je poslovna realnost koja nadahnjuje i pokreće.

Foto: Sanjin Kaštelan

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -