Dizajnerska rasvjeta koja će uljepšati svaki prostor

Blistava svjetla, romantični sjaj, doza drame – lusteri i odgovarajuća rasvjeta jedni su od najglamuroznijih elemenata koji možete imati u svom domu. Hrvatski brend SmartWay vam, u suradnji s renomiranim dizajnerima iz različitih područja, nudi pomoć u uređenju vašeg interijera, a njihovom ćete rasvjetom sigurno postići željeni wow efekt.

Za odabir je pravih svjetiljki i lustera potrebno malo znanja. “Lusteri uvijek privlače pažnju”, rekao je Yanic Simard, osnivač i glavni dizajner u Toronto Interior Design grupi. Zbog toga je bitno da za prostor koji uređujete odaberete odgovarajuću rasvjetu.

Važnost kvalitetne rasvjete

Svjetlo utječe na psihičko, fizičko i fiziološko zdravlje ljudi. Prisutnost ljudi i radna koncentracija također ovise o kvaliteti svjetla koje obasjava svakodnevne aktivnosti. Sve eventualne nedostatke prirodnog svjetla danas je moguće kompenzirati električnom strujom i raznim oblicima rasvjete koji na vrlo specifične načine mogu utjecati na izgled prostorije ili vanjskog prostora.

smartway

Projektiranje rasvjete obogaćuje ostale elemente prostora, omogućuje optimalnu iskoristivost prostora, dodaje estetsku komponentu putem izbora rasvjetnih tijela, žarulja i boja.

Povezano: Perspektivna poduzetnica godine Petra Mesarić predstavila liniju dizajnerske rasvjete

Uredite vaš prostor uz pomoć SmartWay-a

SmartWay je tvrtka koja je realizirala brojne uspješne projekte diljem Europske unije. U svojoj novoj liniji proizvoda, SmartDesign-u, koji nastaju u suradnji s renomiranim dizajnerima iz različitih područja, možete se odlučiti za jednu od tri opcije. Prva opcija, Happy SmartDesign, nudi dizajn i proizvodnju dizajnerskih lampi čije je ilustracije osmislila dizajnerica Marina Perić, kreatorica modnog brenda Štraca T-Shirt.

smartway

Cjelokupno uređenje interijera kroz poslovnu suradnju s dizajnerom Tomislavom Solakom i njegovom tvrtkom EXES DESIGN dolazi u drugoj opciji, Business SmartDesign. Posljednja je Luxury SmartDesign, a uključuje dizajn i proizvodnju dizajnerskih lampi u suradnji Aleksandrom Dojčinović, vlasnicom dizajnerske kuće koja stoji iza branda Lei Lou.

Viziju i dizajn SmartWay-a prepoznali i u Palači Lešić Dimitri na Korčuli

Raskošni interijer Palače Lešić Dimitri Relais & Chateaux i jedinstvena vizija i dizajn poznate tvrtke SmartWay pokazali su se kao savršen spoj za zanimljivu suradnju čiji je rezultat predstavljen u lipnju u Korčuli. Rezultat je suradnje posebno dizajnirana lampa koja je dobila svoj dom u dvorištu jedne od rezidencija ove obnovljene palače koja se nalazi u samom srcu starog grada Korčule.

Povezano: Petra Mesarić preuzela i transformirala obiteljski obrt u tvrtku s revolucionarnim rješenjima na tržištu visoke tehnologije

Foto: Matko Sitar

Dizajn ove predivne lampe potpisuje već spomenuta Marina Perić, Korčulanka sa švicarskom adresom, a odnedavno i suradnica SmartWay-a. Korčula i Lešić Dimitri palača, koja je od 2013. član prestižne svjetske hotelske grupacije Relais and Chateaux, pokazali su se kao savršeni izbor novog doma ovog zanimljivog projekta.

Sviđa vam se ovaj tekst? Ostavite komentar na dnu stranice, zapratite nas na Facebooku, Instagramu ili se prijavite na naš tjedni newsletter.

Foto: SmartWay

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -