Stil Victorie Beckham u uredu

Priznajemo, impresionirani smo stilom Victorie Beckham. Njene kolekcije su u velikom dijelu prilagođene poslovnim ženama, dok je njen osobni stil ipak malo više “celebrity” i zahtijeva prilagodbu.

Victoriu Beckham navikli smo viđati u debelim platformama, čak i kad nosi malenu Harper, nekim čudom ih je ovaj put izostavila iz odjevne kombinacije:-).

Kombinacija koju nosi na poslovnom putu u Kini je izuzetno elegantna. Hlače s remenom kreiraju “power look” koji je ublažen ženstvenom košuljom na preklop. Problem s košuljama na preklop je što se otvaraju a ako ih pričvrstite kopčom onda gube elegantan izgled. Na poslu ipak treba biti koncentriran na druge stvari a ne paziti na košulju da li će pokazati previše.

Zato umjesto košulje na preklop predlažemo top na preklop koji će u kombinaciji sa hlačama kreirati isti “power look”. Top na preklop možete nositi “od jutra do sutra”, odnosno prikladan je i za casual kombinacije izvan posla. Ova kombinacija je primjerena opuštenom uredskom okruženju, ako radite u konzervativnom uredskom okruženju, top možete pokriti sakoom.

 

Stil Victorie Beckham u uredu

 

 >>Still Angeline Jolie u uredu

>>Still Blake Lively u uredu

>>Still Jennifer Lopez u uredu

 

Foto: Mirror

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

1 KOMENTAR

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više