Suho pranje kose spas za zaposlene žene

Suho pranje kose je jedan od najpraktičnijih načina za uštedu vremena. Kada govorimo o poslovnom stilu u odijevanju, ali i općenito u uređivanju žene od frizure, makeup-a do manikure,  svi ćemo se složiti da su najvažnije urednost i čistoća.

Suho pranje kose kupuje vrijeme između dva pranja

U užurbanoj svakodnevici prepunoj raznih obaveza, žene moraju pronaći vrijeme koje će odvojiti za higijenu i njegu, a većina ih najviše vremena troši na uređivanje kose. Stres, nekvalitetna/brza prehrana, ali i zagađenost okoliša, najveći su neprijatelji vlasišta čije žlijezde na štetnu akciju odgovaraju reakcijom – pojačanim lučenjem loja. Rezultat svega je masna kosa. Istraživanja pokazuju da većina žena kosu mora prati svaki drugi ili treći dan, nemali je postotak onih koje ju moraju prati baš svaki dan, a tek su rijetke one sretnice koje ju peru svaki peti dan.

Ako je kosa duža (a većina žena ipak ima poludugu ili dugu kosu) obaveza čestog pranja može „zakomplicirati život“, jer nakon pranja slijedi sušenje, koje kod duže kose zna potrajati. I što ako u tom danu kad imamo važan sastanak jednostavno nismo uspjele pronaći tih minimalno pola sata, sat da ukrotimo ukras naše glave?!  Rješenje je – sprej tj. šampon za suho pranje kose. Među najkvalitetnijim šamponima te vrste ističu se oni tvrtke Batiste.

Batiste šamponi za suho pranje kose prilagođeni boji kose

Na prvom  „TryItDry“ hairshowu britanski brend Batiste koji je na globalnom tržištu prisutan već više od 30 godina,  je predstavio paletu proizvoda za suho pranje, od nedavno dostupnu i u Hrvatskoj. Od jedanaest različitih varijanti proizvoda koje su u ponudi na svjetskom tržištu, četiri su najprodavanije (Blush, Original, Dark&deepbrown, XXL volume) pa je baš njih Batiste odlučio ponuditi na hrvatskom tržištu.

Na modelima različitog tipa i boje kose profesionalna je stilistica pokazala na koji način Batiste u svega par minuta revitalizira masnu i beživotnu kosu, i u trenu joj daje čistoću, punoću i volumen.

Svi proizvodi iz palete dijele iste karakteristike – revitaliziraju masnu i beživotnu kosu te joj daju osjećaj čistoće i punoću. Batiste šamponi za suho pranje razlikuju se po svježim mirisima te boji kose, primjerice, Batiste dark&deepbrown namijenjen je za tamniju kosu. Proizvodi su izrazito lagani za korištenje, „štede vrijeme“ i preporučaju se  dinamičnim, modernim, spontanim djevojkama i ženama svih dobi.

Fotografije: Akter public

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -