Dolazi finalni ljetni party – Pridružite nam se u Zagrebu!

Vrijeme je i za posljednji ovogodišnji Summer Mingle. Prošle smo Sukošan, Trogir, Medulin i Varaždin, a sada slijedi – finale! Tradicionalno se družimo u Zagrebu, na terasi hotela Academia. Posljednji ovogodišnji party održat će se u četvrtak, 6. srpnja s početkom u 18:30, a prijave su još uvijek otvorene.

Neformalno druženje, formalne prilike

Što vas na ovoj zabavi čeka? Uvijek ugodno druženje i umrežavanje, odličan finger food i piće, kao i odlična glazba za koju će se pobrinuti DJ, a koja će vas sigurno pokrenuti. Na zabavi će biti prisutan i službeni fotograf koji će zabilježiti vaše trenutke sa starim i novim prijateljicama.

Računajte na opuštenu atmosferu u kojoj ćete se nesumnjivo ugodno osjećati i ako navratite bez pratnje. Uostalom, tu smo zato da bismo se družile i zajednički izvukle maksimum iz večeri! Tko zna, možda se vaša nova životna prilika krije upravo među ovim nevjerojatnim ženama!

Osim druženja, čeka vas i uvijek zanimljiva ponuda brendova, kao i odličan goodie bag prepun proizvoda naših partnera i sponzora za svaku gošću!

Naravno, tu je i neizostavna tombola, a nagrade su svake godine sve zanimljivije. Svakako okušajte sreću!


Pročitajte više: Summer Mingle konačno u Medulinu! Sunce, more i sol u zraku…


Važno je s kime ste okruženi

Kaže se da predstavljate prosjek osoba s kojima provodite vrijeme. Tom se filozofijom vodimo i u Women in Adria, stoga smo i započele s organiziranjem naših ljetnih partyja. Oni su više od zabave. Oni su i stvaranje novih prijateljstava, poslovnih prilika, ali i inspiracija.

Žene koje svoju karijeru tek započinju ili pak razmišljaju o promjenama, nerijetko se inspiriraju upravo upoznavajući druge žene koje su se usudile ono o čemu mnoge tek sanjaju.

Stoga ne budite sramežljive u društvu ostalih poduzetnica i ambicioznih poslovnih žena, opustite se i zabavite u neformalnom okruženju u ljetnom stilu.

Prijaviti se za ovo nezaboravno druženje možete još uvijek, a sve dodatne informacije dostupne su vam putem poveznice. Vidimo se!

Foto: Domagoj Bregant

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -