Citroëni C3 i C5 su zaista neodovljivi uz rujansku uštedu do 40.000 kuna!

Citroën je u rujnu pripremio posebnu ponudu za bogato opremljena osobna vozila Citroën C3, SUV C3 Aircross i C5 Aircross s uštedom do 40.000 kn, 5 godina jamstva i 5 godina servisiranja. Vozila su dostupna za isporuku odmah, odnosno do rasprodaje zaliha.


Pročitajte više: CITROËN – posebna ponuda gospodarskog vozila


Citroën C3 u ponudi je s cijenom već od 89.900 kn s 5 godina jamstva i 5 godina servisiranja. Uključuje klima uređaj, audio sustav – USB -BlueTooth, regulator/limitator brzine, multifunkcionalni upravljač i dr. 5 godina jamstva i 5 godina servisiranja poklon je za sve fizičke osobe i male tvrtke, a vrijedi bez obzira na način financiranja.

suv CITROËN

SUV Citroën C3 Aircross u ponudi je s cijenom od 119.900 kn s 5 godina jamstva i 5 godina servisiranja. Uključuje 7“ tablet, parking senzore, dvobojnu karoseriju, električne preklopive retrovizore i dr. 5 godina jamstva i 5 godina servisiranja poklon je za sve fizičke osobe i male tvrtke, a vrijedi bez obzira na način financiranja.

SUV Citroën C5 Aircross u ponudi je s cijenom od 179.900 kn s 5 godina jamstva i 5 godina servisiranja. Uključuje opremu kao što je metalik boja, 12,3“ digitalni cockpit, alu naplatci 17“, parking senzori i dr. 5 godina jamstva i 5 godina servisiranja poklon je za sve fizičke osobe i male tvrtke, a vrijedi bez obzira na način financiranja.

Također, sve fizičke i pravne osobe pri kupnji navedenih vozila na poklon dobivaju i članstvo u klubu vjernosti Citroën Zauvijek, koji je namijenjen vlasnicima vozila marke Citroën svih godišta i nudi niz pogodnosti s kojima omogućava povoljnije održavanje u mreži ovlaštenih servisa.

Foto: PR

SVE WIA ČLANICE OSTVARUJU POSEBNE POGODNOSTI NA CITROËN GOSPODARSKA VOZILA.

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Tata CEO

„U posljednjih sam 10 godina zaradio doktorat i došao na poziciju...

Tobi Emonts-Holley prije nekoliko je dana na svojem Twitter profilu objavio 'tajnu' poslovnog uspjeha. Naime, ovaj otac šestero djece uspio je...
- Advertisment -