Što je potrebno da priprema eventa prođe ‘kao po špagi’?

Naš event management tim u svojim je redovima dobio pojačanje. I to kakvo! Toyotu C-HR hibrid, koja je bila naša suputnica u pripremi summer minglea u Zagrebu, naše su je djevojke nazvale pravom kolegicom. Sreća za sve – slogan je to Toyote, jedne od najvećih automobilskih tvrtki u svijetu, a tu sreću osjetile smo i mi u vožnji ovim modelom. Iz Toyote kažu da ovo nije automobil niti za žene niti za muškarce, već za one koji se ne boje istaknuti, biti primijećeni i viđeni. Slažemo se s njima, ali svejedno ćemo vam reći – za nas vozačice Toyota C-HR hibrid baš je pun pogodak.

Tisuću stvari, jedan automobil. Priprema eventa nikad praktičnija

Kako to obično biva kod pripreme evenata, mjesta u automobilu nikad dosta. Roll upovi, goodie bagovi, pokloni iznenađenja, osobne stvari… Međutim, ova nas je Toyota ugodno iznenadila svojom prostranošću. Unatoč svim stvarima, kako u prtljažniku tako i na sjedalima, i naš se tim uspio komotno smjestiti. Ipak, najbolje je bilo našoj social media managerici Tomici, koja je uživala za volanom. Osmijeh joj se razvukao od uha do uha čim je čula da će voziti automobil s automatskim mjenjačem, a ne ručnim.

„Svidjelo mi se što je Toyota C-HR koju sam vozila automatik, jer mi to pomaže u gradskim gužvama. U jednu smo upale prilikom putovanja iz ureda u Novom Zagrebu do lokacije ljetnog partyja, hotela Academia koji se nalazi u samom centru grada, i mogu reći da je ovo pravi gradski auto“.

Toyota C-HR hibrid

Pročitajte više: Znate li koje prednosti donosi vožnja hibrida?


Parkiranje nikad jednostavnije

Nakon automatskog mjenjača, sve ostalo bilo je samo plus. Toyota C-HR hibrid je automobil stvoren za grad i više od toga, a kao pravi gradski auto, nudi ugodno iskustvo hibridne vožnje, s učinkovitošću na najvišoj razini. Tomica dodaje da joj je i parkiranje bilo „nikad jednostavnije“. Znate onu priču kad je jedino slobodno parkirno mjesto bočno, pa odlučite da je bolja ideja parkirati i koji kilometar dalje, nego „polupati“ auto. E, s Toyotom nismo imale tih briga.

Uz senzore, kroz cijelu nas je priču vodio multimedijski zaslon. Grafika je oštra, a informacije jasno raspoređene po zonama i lako čitljive. Osim toga, visoka razina inovacije u Toyoti C-HR uključuje jedinstvenu funkciju automatskog parkiranja u klasi.

Naša suvozačica i event managerica Vinka nije morala razmišljati o parkiranju, ali ju je itekako brinulo kako ćemo prenijeti sve stvari. Kad je shvatila da oko toga ne mora brinuti, mogla je opušteno uživati u vožnji, a posebno ju je uveselilo to što je Toyotin air conditioning, unatoč visokim ljetnim temperaturama, rashladio automobil za sekundu.

„Ovo nije bila samo vožnja, već čitavo iskustvo. U dobrom društvu sve je bilo lakše, a pod dobrim društvom smatram i Toyotu. Uživala sam i u pogledu kroz panoramski krov. Kažem vam, čitavo iskustvo“.

I Vinki i Tomici mobiteli su zbog prirode posla stalno u rukama. Stoga se nerijetko dogodi da hitno moraju puniti mobitel. Toyota C-HR bila je spremna na sve, pa i na to. Uvelike im je olakšala jer su na putu od točke A do točke B u automobilu mogle puniti mobitel i bez vlastitog kabla.

Toyota C-HR hibrid

Pročitajte više: Ovako izgleda ‘kada žene tulumare’! Ljetni party u Zagrebu ispunio očekivanja


Toyota C-HR hibrid i sigurnost na prvom mjestu

Osim praktičnosti i prostranosti, važno nam je i da se prilikom vožnje osjećamo sigurno, a to je s Toyotom definitivno bio slučaj. Sigurne smo da je malo i do naše vozačice Tomice, ali Toyotine Safety Sense značajke aktivne sigurnosti i pomoći u vožnji definitivno nisu odmogle. Njihov raspon i funkcionalnost prošireni su kako bi pružili još veću zaštitu od mnogih uobičajenih rizika od nesreća i smanjili teret za vozača.

Jako nam se svidjelo suzbijanje ubrzanja koje usporava svaku iznenadnu upotrebu gasa kada se otkrije opasnost od sudara s vozilom ispred. Osim toga, pri malim brzinama radi Proactive Driving Assist (PDA), a to nam je osiguralo glatko usporavanje kada bi vozačica spustila gas prilikom približavanja sporijem vozilu ili kad bi ulazila u zavoj. Skretanja, na koja prilikom gradskih vožnji nalijećemo stalno, bila su glatka i stabilna.

Svidjela nam se i boja automobila, koja je bila baš u skladu s ljetnim minglanjem. Svidjela se i našim gošćama, pa je glavno mjesto za fotografiranje na partyju bila upravo Toyota C-HR. Nas su oduševile uvlačive ručke na vratima koje pružaju elegantan izgled. Zahvaljujući oštrom i prodornom vanjskom izgledu, u Toyota C-HR hibrid automobilu nemoguće je ostati nezamijećen, ali vanjski izgled je „ništa“ pored unutrašnjeg dizajna, udobnosti i sigurnosti. Mi smo uživale! Toyota je bila prava saveznica u pripremi našeg nezaboravnog ljetnog partyja.

Toyota C-HR hibrid

Foto: Marin Tomaš

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

lojalnost kupaca

Što je zajedničko Dioru i Krašu?

Dior prodaje statusne simbole, a Kraš prodaje emocije 'u celofanu'. Ipak, u zadnje vrijeme čini se kao da i jedni i...
- Advertisment -