Putovanje Hrvatskom od ovog tjedna je dopušteno, ove lokacije su nam zapele za oko!

Vlada Repulike Hrvatske od ovog tjedna je dopustila putovanje kroz Hrvatsku bez propusnica. Ukidanje propusnica važan je korak i za turistički sektor pa će tako stanovnici Hrvatske moći razmišljati o ljetovanju, ali i kratkim izletima vikendom . Mi smo pronašli smještaje zbog kojih ćete odmah spakirati kofere.

Povezano:

Boutique hotel na otoku Hvaru

Mali obiteljski/ boutique Hotel Antica (5 zvjezdica) u Starom Gradu na otoku Hvaru. S obzirom na to da se nalazi na našem najsunčanijem otoku, možda ne morate čekati ljeto kako biste se zaputili u ovaj hotel i na naš prekrasni otok.

“U ovom trenutku, ulažemo napore u marketing kako bismo približili hotel Antica našim budućim gostima i to s naglaskom na sigurnost uz i onako visoke standarde urednosti i čistoće. Hotel Antica uz svojih 8 soba ima prostranu terasu od 400 m2 kao i bazen (uskoro, do konca svibnja) i prostor oko bazena dodatnih 500m2, što znači da našim gostima prema epidemiološkim preporukama osiguravamo socijalnu distancu”, rekla je Jelica Turbić, vlasnica Hotela Antica.

Hotel ima samo 8 soba, smješten je u prirodnom okruženju borove šume koja omogućuje našim siguran odmor, te miran i spokojan boravak. Uz samu je obalu i šetnicu, smješten u zaljevu Staroga Grada u neposrednoj blizini trajektne luke te 15 minuta hoda do centra grada uz samu obalu mora.

ukidanje propusnica

U sklopu hotela nalazi se i restoran Argola koji uključuje i mjesta na prekrasnoj terasi s pogledom na more gdje se poslužuje bogati doručak. Restoran nudi bogatu ponudu ribljih i mesnih specijaliteta te odličan izbor vina. Boravak na restoranskoj terasi i u samom restoranu obogaćen je ne samo elegancijom, interijernom ljepotom već prirodnim okruženjem, mora, borove šume, gdje gosti uz večeru mogu dočekati romantičan zalazak sunca uz nezaboravnu gastronomiju njihovog cheffa.

Za goste pružaju sljedeće aktivnost: cjelodnevne ili poludnevne izlete otoka u blizini Hvara, razgledavanje špilja, posjete najpoznatijim vinarijama otoka Hvara, razgledavanje povijesnih znamenitosti, kajaking, buggy ili quad iznajmljivanje, fishing school, panoramsko razgledavanje otoka i još mnogo toga.

Privatna vila s bazenom za odmor s najbližima

U villi gosti imaju potpunu privatnost, izolirani su od drugih gostiju i osoblja, a mogu dobiti uslugu kao u hotelu.

Ankica Ćaleta, vlasnica tvrtke MyLuxoria, naglašava kako njezini gosti ponovno žele doći bez obzira na situaciju. “U kontaktu smo s gostima, svi jedva čekaju doći. Naglašavaju da ih uopće ne zanima ako restorani ne budu radili. Oni dolaze i nadaju se slobodnim granicama.”

ukidanje propusnica

Kako gosti ne bi morali brinuti o prehrani, MyLuxoria dogovara besplatnu dostavu namirnica, a da bi odnos s gostima bio što kvalitetniji, Ankica naglašava važnost komunikacije. “U ovom trenutku ne može se napraviti ništa po pitanju infrastrukture jer imamo ono što imamo i raspolažemo tim. Možemo poraditi na komunikaciji s našim gostima – starim i novim. Popraviti komunikaciju na društvenim mrežama i internetu. Naučiti nove vještine kao domaćin.”

Odmor na Plitvičkim jezerima

Kamp Plitvice nalazi se pored Nacionalnog parka Plitvička jezera. Nedavno izgrađen Kamp Plitvice nudi kvalitetan smještaj. Možete birati između potpuno opremljenih kamp mjesta i mobilnih kućica, uživati u vanjskom bazenu za djecu i odrasle te mogućnosti isprobavanja lokalne gastronomije u restoranu Plitvice u sklopu kampa. Uz to, trenutno možete iskoristiti 50% za domaće goste.

ukidanje propusnica

“U ovim trenucima je važno naglašavati da se nalazimo u netaknutoj prirodi, da su smještajne jedinice razdvojene, da imamo dostavu hrane u kućice i da smo poduzeli sve mjere kako bi gosti bili sigurni. Napravili smo sve promjene zahtijevane u mjerama za restorane i kampove što znači dezinficijensi na svakom koraku u razmaci 1,5 m u restoranu i na bazenu. Kao kamp imamo sve predispozicije kako bi se gosti odlučili za nas jer su samim smještajem u mobilnim kućicama izolirani jedni od drugih te nemamo zajedničkih prostorija, hodnika itd kao u hotelima”, rekla je direktorica Vera Crnjak Grbavac.

Uz prekrasnu prirodu koja pruža intimu i opuštanje, svježi zrak i mnoštvo atrakcija i aktivnosti pronađite svoju oazu u neposrednoj blizini Nacionalnog parka Plitvička jezera. Besplatna dostava posluge u kućicu, ljubazno osoblje, priroda, svjež zrak i mnoštvo sadržaja i aktivnosti. Nakon karantene ne zaslužujete ništa manje od 5 zvjezdica.

Foto: Privatne arhive

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -