Jeste li pogledali seriju ‘Beckham’? Evo što još gledati ovog vikenda!

Ispred nas je prvi listopadski vikend! Za sve one koji ga žele provesti mirno i za sve one koji žele odmoriti, donosimo preporuke za nove serije i filmove koje možete pronaći na streaming platformama. Pripremite šalicu omiljenog napitka, uzmite omiljene grickalice i opustite se! Vikend serije i filmovi vas čekaju!

Beckham

Ova dokumentarna serija puna je dosad neviđenih snimki poznatog nogometaša. Fokus je na strmoglavom usponu Davida Beckhama – na njegovoj priči od skromnih početaka do svjetske nogometne slave. Iako dio publike nije oduševljen, jer dokumentarac navodno ne nudi ništa novo i ne razotkriva zaista Posh i Becksa, o ovoj se seriji ne prestaje pričati. Stoga nam ne preostaje ništa drugo nego ju pogledati i donijeti vlastite zaključke. Pronaći ćete ju na Netflixu.

Everything Now

Ovog tjedna na Netflix je stigla nova britanska serija. Nakon nekoliko mjeseci oporavljanja od bolesti, 16-godišnja Mia slaže popis osnovnih tinejdžerskih iskustava koje želi doživjeti kako bi nadoknadila izgubljeno vrijeme. Za ovu se seriju priča da će biti dobra zamjena za popularnu britansku seriju Sex Education, koja neće dobiti svoj nastavak.


Pročitajte više: 6 Netflixovih serija za ambiciozne žene


Totally Killer

Ovog petka izlazi i film idealan za ljubitelje horora i komedija. On je kombinacija oba „svijeta“, a riječ je o tinejdžerici Jamie koja je ljuta zbog toga što joj majka Pam stalno priča o ubojstvima koja su se dogodila na Noć vještica prije 35 godina. Ipak, kad se serijski ubojica pojavi desetljećima kasnije, Jamie će slučajno otputovati kroz vrijeme i naći se točno u toj 1987. godini – i dobiti priliku da spriječi masovna ubojstva. Film je dostupan na Prime Video.

The Fall of the House of Usher

Ako se i vi opuštate uz horore, ali bez „dodatka“ komedije, tu je Netflixov novi horor. Kako bi osigurali svoje bogatstvo i budućnost, nemilosrdni brat i sestra izgrade dinastiju koja se počne raspadati kad im nasljednici počnu tajanstveno umirati.

Beth Stelling: If You Didn’t Want Me Then

Za sve one koji se ovog vikenda žele nasmijati, tu je Beth Stelling, komičarka koja u ovom lukavo opuštenom stand-up specijalu stari psećim godinama, kampira s lažnim suprugom i nadzire očevu vojsku rakuna.

Vikend serije i filmovi su tu, sve je spremno za odmor!

Foto: Canva

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -