Ne propustite kavicu s uspješnim poslovnim ženama u duhu Dana žena!

Networking je jedna od najvažnijih poslovnih aktivnosti koja rađa nove poslovne prilike, a pandemija je za umrežavanje iznimno nezahvalno vrijeme. S obzirom na to da kafići još ne rade, a sve najbolje stvari se u Hrvatskoj događaju uz dobru šalicu kave, 9. ožujka u duhu Dana žena čeka vas virtualna kava s uspješnim poslovnim ženama! Webinar “O aktualnim temama na kavici s uspješnim poslovnim ženama pokriva aktualnu temu pandemije i ono o čemu se ne priča dovoljno – pritisak žongliranja poslom, obiteljskim i kućanskim obavezama, a što uvelike utječe kako na zdravlje i sigurnost zaposlene žene, tako i na njenu produktivnost, što u nekim slučajevima dovodi i do burnouta.


Pročitajte više: 10 podlih simptoma tjeskobe koju je donijela pandemija


Webinar koji okuplja uspješne poslovne žene

Ivona Blauhorn, diplomirana inženjerka matematike s MBA diplomom, s 13 godina radnog iskustva u IT-u, bivša konzultantica i Business Development managerica u Combisu, nevjerojatna žena koja je zadnje četiri i pola godine u Oracleu zadužena za prodaju Oracle aplikacija u Hrvatskoj i regiji, odlučila je progovoriti o tom problemu i potaknuta Danom žena, kao moderatorica okupiti uspješne poslovne žene s kojima će prokomentirati aktualna zbivanja!

“Odlučila sam pozvati poslovne žene iz područja ljudskih resursa koje uz brige o svojim karijerama imaju uvid u karijere svojih zaposlenih. Vidjet ćemo kako se suočavaju s izazovima koje nam je pandemija donijela, misleći prvenstveno na rad od kuće, brigu oko obitelji te na balans privatnog i poslovnog. Svaka od panelistica ima zanimljiv karijerni put pa vjerujem da će svima biti zanimljivo poslušati njihove priče.”


Pročitajte više: Kako je HR managerica Hana Naoulo Bego kroz burnout shvatila što je potrebno mijenjati u odnosima na poslu?


Nova poznanstva, nova iskustva i korisni savjeti

Osim što će webinar stvoriti nova poznanstva i podijeliti iskustva i vidike, dijelit će se i razni savjeti i koraci koje kompanije trebaju napraviti kako bi pružile podršku ženama tijekom pandemije, temeljeno na istraživanjima – od fleksibilnih radnih aranžmana, preko isticanja empatije i povjerenja, do stvaranja okruženja u kojem su različitost, poštovanje i uključivost vrijednosti koje se ne dovode u pitanje i dio su svakodnevne radne kulture.

Žene koje će voditi webinar

Kavicu će voditi osam uspješnih poslovnih žena iz različitih hrvatskih industrija:

  • Maja Crnjak – direktorica sektora ljudskih potencijala iz Erste Banke
  • Mojca Domiter – izvršna direktorica ljudskih potencijala i kulture iz Atlantic Grupe
  • Marica Dusper – članica Uprave Zagrebačkog Holdinga
  • Ana Đidara – direktorica sektora ljudskih potencijala u HPB-u
  • Barbara Kvakan – HR direktorica u Oracle-u
  • Melita Mauer – VP IBM EMEA, osnivačica “Točkice na i”
  • Vladimira Senčar Perkov – direktorica sektora ljudskih potencijala u INA-i
  • Mihaela Smadilo – HR menadžment i konzultantica
  • Ivona Blauhorn – moderatorica

Pročitajte više: Kako se uspješne žene motiviraju za nove izazove?


“Webinar je namijenjen svim ženama koje žele poslušati iskustva naših panelistica. Vjerujem da će se u raznim pričama pronaći svaka žena. Isto tako, webinar je namijenjen zapravo svim poslovnim ljudima koji njeguju umrežavanje i imaju vremena opustiti se uz kavicu u podne pred poslovne obaveze koje svi imamo”, objasnila je Ivona.

Pridružite nam se, poslušajte različita iskustva, uključite se u razgovor svojim pitanjima i komentarima i popijte kavicu s našim gošćama!

Registrirati se možete ovdje, nakon čega ćete primiti e-mail s potvrdom i daljnjim koracima za pristup webinaru!

“Snažnu ćeš ženu prepoznati po načinu kako smješkajući namiguje izazovu dok ga gleda u oči!”

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

yoga mat

Yoga mat s kojim ćete poželjeti vježbati svaki dan

Pročišćen, minimalistički dizajn, off-white boja i vrhunska kvaliteta glavne su karakteristike ove divne prostirke za vježbanje. Kretanje je...
- Advertisment -