YSL Libre: Sloboda je dobila svoj iskonski miris!

Muzej Mimara, neo-renesansna palača u samom srcu Zagreba, u ponedjeljak je odisala luksuzom i mirisnim potpisom Yves Saint Laurenta. Moć, nezavisnost i sloboda oduvijek su bili upisani u DNK Yves Saint Laurenta, a sada je predstavljen i miris koji utjelovljuje iskonsku viziju branda, Libre.

Povezano: Parfemi na poslu?

Prostor muzeja Mimare i Café Gymnasiuma bio je ispunjen s gotovo 300 uzvanika koji su među prvima imali prilike otkriti igru kontrasta muško-ženskog akorda i doživjeti viziju slobode koja je snažno i jedinstveno opredjeljenje koje YSL posjeduje.

ysl libre

Na granici između ženstvenosti i muževnosti

Za žene današnjice sloboda je ultimativni luksuz. Nakon godina borbe za emancipaciju i uspjeh, sloboda je postala stanje uma. Način vođenja igre prema vlastitim pravilima. Zato što vi ostajete vjerne sebi. Bez kompromisa. Bez proturječnosti.

Sloboda je dobila svoj iskonski miris. Novi, sexy i cool cvjetni miris. Nastao između Francuske i Maroka. Osmišljen između Pariza i New Yorka. Negdje na granici između muževnosti i ženstvenosti.

ysl libre

Nakon 7 godina i preko 1500 varijacija u savršenom oblikovanju njegovih bujnih akorda, Libre je kreiran u susretu dvoje kreatora parfema, Anne Flipo i Carlosa Benaïma.

Libre predstavlja slobodnu interpretaciju aromatičnog fougèrea, klasičnog stila muških mirisa s lavandom. Provokativna odluka Anne Flipo bila je taj stil rodno zaokrenuti u ženski miris, baš kao što je Yves Saint Laurent smokingu odlučio dati ženski kroj.

Cvjetni miris izgrađen na tenzijama

Za Libre je Anne prilagodila ključni sastojak fougèrea kako bi naglasila njegovu ekstravagantnost sa srži veličanstvene lavande iz Provanse, dovodeći najtoplije i najslađe slojeve te esencije do punog izražaja.

Kada je Carlos Benaïm kreirao najsenzualniji i najčišći miris cvijeta naranče koji je ona ikada osjetila, razotkrivajući skriveni i zapaljivi temperament slatkog bijelog cvijeta, Anne se odmah zaljubila.

Vanilija s Madagaskara uz jednu klasičnu notu ambergrisa, grisalva, utjelovljuje ženstvenost fougère sastava i njegovom cvjetnom srcu daje žarki intenzitet slatke ovisnosti.

Povezano: Beauty proizvodi koje svaka žena treba imati u uredu

Reklamna kampanja YSL Libre

Ambasadorica novog parfema je pjevačica Dua Lipa.

Sloboda žene u 2019. je neupitna. Živimo život prema vlastitim pravilima.

– Dua Lipa

Ona je odvažni novi glas pop-glazbe. Rođena u Londonu i odrasla na Kosovu, Dua je ušla u povijest kada je ostala nominirana u pet kategorija za glazbenu nagradu Brit Awards 2018., što ju čini prvom ženom s toliko nominacija.

ysl libre

Dobila je nagrade za najbolju britansku solo-izvođačicu i najbolju britansku debitanticu. Posljednje dvije godine Dua Lipa bila je i najslušanija izvođačica na stranicama za streaming na svijetu.

Duboko posvećena vrijednostima koje Libre izražava, Dua Lipa utjelovljuje vatrenu ženstvenost ovoga mirisa u reklamnoj kampanji koju je snimio atraktivni i odvažni redatelj Nabil Elderkin.

Libre. Jer na francuskom nema moćnije riječi kojom sebe možete definirati, danas.

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

novo programsko razdoblje

Želite li unaprijediti svoje poslovanje pripreme za novo programsko razdoblje su...

Leže li vam u ladicama razni projekti kojima se do sad niste stigle pozabaviti, možda je vrijeme da se ipak aktivirate...
- Advertisment -