Zašto ne smijete propustiti naš sljedeći antistres vikend retreat?

Svi smo svjesni da nam je potrebno vrijeme bez stresa koje ćemo posvetiti samo sebi, ali nažalost kao da nikad nije pravi trenutak za ‘stati na loptu’. Stoga smo vam odlučili pripremiti upravo to – Antistres wellness retreat s Anom Keglović Horvat u Opatiji na kojem ćete se uz druge naše članice moći odmoriti i resetirati.

Sljedeći antistres vikend održat će se 19.-21.3. 2021. nakon ove turbulentne i traumatične 2020. godine. Prošle sudionice i predavačica Ana Keglović Horvat ispričale su nam zašto se ovo ne propušta te kako je izgledao prošli Antistres wellness retreat u Mariji Bistrici.


Pročitajte više: Kako izbrusiti intuiciju i donositi bolje poslovne odluke?


Cijela grupa je i dan danas povezana u WhatsApp grupi

Iako je ovaj retreat odrađen u sastavu sudionica koje se dotad nisu susrele, atmosfera je od prvog trenutka bila opuštena, tvrdi Ana Keglović Horvat. “Polaznice uglavnom nisu imale prethodnog iskustva s antistres tehnikama i stvarno su ih brzo i s lakoćom usvojile tako da smo odradile jako dobre radionice sva tri dana. Uz masaže, saune, šetnje šumom, sjajnu hranu, vino, smijeh i pokoju suzu, brzo su se otvorile i dijelile razne priče. Još i sada kada se sjetim nekih scena, počnem se smijati. Nemojte me pitati zašto. Što se dogodi na WiA retreatu, ostaje tamo. 

Cijela grupa je i dan danas povezana u WhatsApp grupi i daje si podršku. Sretna sam da sam imala priliku raditi s ovim sjajnim ženama i poduzetnicama i veselim se novom susretu.” 

No, najveća blagodat antistres vikenda je vrijeme za sebe i svoj misli, a s time se slaže i Ines Poljak Aritonović, vlasnica turističke agencije Konture koja je imala vrlo turbulentnu godinu. “Provodila sam minute i sate bez da me itko išta pita, naučila tehniku meditacije i pošteno se odmorila. Osim toga, upoznala sam druge poduzetnice, izmijenila iskustva s njima, dobro se nasmijala i zabavila.”

Nakon vikenda motivacija za vlastitim rastom i razvojem bila je puno veća

Antistres vikend Kristina Radolović poželjela je rezervirati odmah nakon prve pročitane najave za njegovo održavanje. “Riječ antistress, weekend i wellness, za koju nisam sigurna piše li se ili se automatski podrazumijevala uz ove prve dvije, zvučale su obećavajuće tako da je rezervacija ‘pala’ bez puno proučavanja detalja.”

Tek dolaskom na lokaciju i prvim predavanjem i radionicom, shvatila je zapravo o čemu se radi te što će raditi iduća tri dana. “Meditacija, duboko promišljanje o samome sebi i svojim osjećajima nešto je s čime se ranije nisam imala prilike susresti. Za mene potpuno novo iskustvo i drago mi je da sam probala. Sve o čemu nam je Ana pričala i što nas je naučila motiviralo me je na neke promjene, promjene u mom ponašanju prema sebi samoj i onima koje volim. Nakon vikenda motivacija za vlastitim rastom i razvojem bila je još puno, puno veća nego inače.”

Ekipa na retreatu je bila odlična i kao što je Ana rekla našle su se tamo baš sve one koje su se u tom trenutku tamo trebali naći tako da je energija bila izuzetno visoka. Ja sam iskreno najviše uživala u opuštenoj atmosferi, punoj kadi dva puta dnevno, wellnessu i masaži, šetnjama, dobroj hrani i još boljem društvu. U svakom slučaju za ponoviti.” 


Pročitajte više: Meditacija: Kako joj pristupiti i kako meditirati?


Vikend – “bijeg” koji svima nama treba

Osnivačica Women in Adria Ivana Matić otkrila je zašto odabrati antistres vikend. “Retreat s Anom je upravo ono što nam treba. Red dobre hrane, red wellnessa, red meditacije, radionica….pretvaramo ovo u tradiciju koja ide dva puta godišnje.”

Za Gloriu Curavić retreat u organizaciji Women In Adria i Ane Keglović-Horvat je bio više nego dobar. Toliko dobar da jedva čeka sljedeći. 

“Moram priznati da smo sve došle podosta napete, međutim već nakon prve radionice prvoga dana smo se malo opustile. Sljedeća dva dana su bila čisti užitak odmaranja, radionica, vježbi, laganih poslovnih priča, i slično, a onda su počele stizati nove ideje i inspiracije. Tri dana opuštanja u jako ugodnom društvu, sa zanimljivim predavanjima Ane Keglović-Horvat je nužan za sve žene poduzetnice, i hvala Women in Adria na organiziranju ovako jednog kvalitetnog retreat-a. U ta tri dana stres je postao nešto čega smo se samo mogle sjetiti, a to je i bio cilj.”

Za Sanju Roginić je ovo bila prilika da odvoji vrijeme za sebe kako bi održala svoju dobrobit. “Vikend – “bijeg” koji svima nama treba. Izdvajanje vremena za sebe je ono što svatko od nas treba učiniti, za svoje dobro.

U ovim teškim vremenima stres i neizvjesnost za budućnost nikada nisu bili veći, a naša zdravstvena stanja i unutarnji mir narušeniji. Stoga je nužno pronaći individualne načine kako ćemo se nositi s trenutnim i nadolazećim situacijama, a da pritom zadržimo balans duševne smirenosti, i ljubavi prema sebi i bližnjima.”


Rezervirajte i vi svoje mjesto do 31.12.2020. za retreat u ožujku 2021.


Foto: Privatna arhiva

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

eko poljoprivreda

Eko poljoprivreda je novi smjer Nestlea, do 2025. koristit će proizvode...

Nestlé je povodom obilježavanja desete godišnjice od pokretanja NESCAFÉ plana najavio nove globalne obaveze koje se vežu uz brand kave NESCAFÉ,...
- Advertisment -