Upoznajte prve govornice već pete konferencije “Žene u financijama”

Već peti put održavamo konferenciju “Žene u financijama,” a ovaj put je mjesto radnje hotel Dubrovnik. Konferencija će se održati 11. svibnja, a prijave su već otvorene. Za zagrijavanje ćemo vas upoznati s top managericama čije ćete priče i razmišljanja čuti na ovom jedinstvenom događanju. Odlična je ovo prilika i za networking, što je posebno korisno u financijskoj industriji za koju interes kontinuirano raste.

Stručnjakinje za financije s bogatim iskustvom

Jedna od govornica bit će Katarina Boban Filipančić, serijska poduzetnica uvijek željna novih znanja, vještina i poduhvata. Katarina ima diplomu s FOI-ja, dvije s ekonomskog (bachelor i Master) i Panthéon Assas Paris II. Sada je na funkciji CFO za Brown Hotels i osnivačica i vlasnica Organizela d.o.o.

Ima 25 godine iskustva u kontrolingu, pisanju i vođenju projekata iz EU fondova, kao i u poslovnom savjetovanju i računovodstvu na visokim pozicijama.

Također snažnog ekonomskog zaleđa, Snježana Mihalić Lohninger iskusna je u području računovodstva, a karijeru je gradila mahom na vodećim pozicijama. Danas je voditeljica financija u Porsche Inter Auto d.o.o. Odgovorna je za cjelokupno poslovanje i organizaciju odjela financija, kao i za unaprjeđivanje poslovnih procesa u odjelu financija i drugim odjelima tvrtke.


Pročitajte više: Konferencija za žene u financijama podsjetila nas je kako karijerni put nije predvidljiv, baš kao ni život


Kako izgleda rad s internacionalnim licima?

Matea Borković svoju je karijeru započela u Big-4, a osim u Zagrebu, svoju je karijeru gradila i u KPMG-u u Dublinu. Godinama je radila s klijentima iz različitih zemalja, uključujući one iz dalekih zemalja kao što su SAD i Japan. Već gotovo 7 godina radi u Pepcu za poziciji direktorice za tržišta Hrvatske, Slovenije i Srbije, a uskoro će se pridružiti i tržište Bosne i Hercegovine.

Iz Ramira nam dolazi psihologinja Anita Stanić koja je svoje znanje, iskustvo i empatičnost gradila volontirajući za Hrabri telefon. U Ramiru je zadužena za selekciju i regrutaciju, kao i vođenje interaktivnih treninga u područjima komunikacijskih vještina, upravljanja vremenom i nošenja sa stresom, a to će znanje rado podijeliti s nama na konferenciji.

Prijaviti se za konferenciju možete putem poveznice.

Foto: Canva / privatna arhiva

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

arhibau 2023 otvorenje

Otvoren ArhiBau 2023.! 6 dana promicanja kulture održivog razvoja

U svom već trećem izdanju, ArhiBau nastavlja misiju promicanja kulture građenja i održivog razvoja. Ovogodišnji sajam održava se istovremeno sa sajmovima...
- Advertisment -