Drugu konferenciju za žene u građevini ove će govornice obogatiti svojim predavanjima

Ponukani uspješnim prvim izdanjem prošlogodišnje Konferencije za žene u građevini, arhitekturi i povezanim industrijama, organizirali smo i drugu! Cilj je i ovogodišnje konferencije osnaživanje žena iz industrije dijeljenjem iskustva i networkingom. Održat će se 13. travnja, a u nastavku donosimo pregled predavačica koje će svojim izlaganjima obogatiti konferenciju.

Projekti s pogledom

Jasminka Ćoza je diplomirana inženjerka građevine s više od 25 godina iskustva u struci. Tijekom života radila je u projektiranju, nadzoru, izvođenju radova i vođenju projekata, u inozemstvu i Hrvatskoj. Direktorica je društva Civil Engineering Consultancy d.o.o. koje pruža savjetodavne usluge u građevinarstvu. U svojem predavanju „Sila je uzrok da se neko tijelo pokrene ili promijeni smjer kretanja“ objasnit će zašto je odabrala građevinu, vođenje projekata i kako se našla na poziciji direktorice u Zadru. Također, pričat će o svojem karijernom putu, što je tijekom njega naučila i zapamtila. U kojim sve „projektima s pogledom“ Ćoza uživa, saznajte na konferenciji.


Pročitajte više: 13. 4. nam stiže druga Konferencija za žene u građevini i povezanim industrijama!


Snaga branda su ljudi

Posljednje predavanje na događaju održat će Marina Jovišić i Margarita Tomić iz Hörmanna. Jovišić je Sales team leader. Od skromnih početaka kao salonski prodavač, tijekom godina prolazila je sve prodajne odjele tvrtke. Posljednjih godina uspješno razvija i upravlja odjelom Projektne prodaje koji uspješno surađuje s arhitektima, projektantima i građevinskim sektorom, te potvrđuje međunarodni status branda Hörmann kao lidera u opremanju industrijskog sektora u Hrvatskoj.

Tomić je voditeljica marketinga, koja je svoj početak također imala u salonskoj prodaji. Posljednje četiri godine svoju maštovitost i pokretačku energiju preusmjerava na razvoj marketinških aktivnosti tvrtke.

Njihovo predavanje naziva “Hörmann – prava snaga branda su ljudi” fokusirat će se na recept za uspjeh stranog brenda u Hrvatskoj. Priča o uspjehu tvrtke Hörmann zapravo je priča o ljudima koji stoje uz brand od samih početaka. U ovom slučaju to su dvije žene koje su vole vrata, građevinu i pametna rješenja.

Konferencija koju ne smijete propustiti

Građevina i povezane industrije su najdominantnije muške industrije na svijetu. Žena u kompanijama nema na vodećim pozicijama, a kao vlasnice tvrtki gotovo da ne postoje.​ Prijavite se za sudjelovanje na konferenciji 13. travnja u hotelu Westin u Zagrebu i poslušajte inspirativne priče žena koja su uspješne u tim ‘muškim’ branšama.

Foto: Canva/Privatna arhiva

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

1 KOMENTAR

  1. Spremala sam se na 2.konferenciju, ali mi je promakla. Građevinarka sam, radim u srednjoj školi, ima se i iz mojeg pogleda nešto za reči o toj temi. Žao mi je što nisam ni ove godine sudjelovala.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -