Menadžerice iz farma biznisa na našoj konferenciji će otkriti kako spojiti znanost i biznis!

Znanost i biznis, naizgled nespojiva dva segmenta. Međutim, na online konferenciji za žene u znanosti koja će se održati 11. veljače menadžerice će vam otkriti kako znanost i biznis idu ruku pod ruku, ali i kako stvarati karijeru u farmaceutskim kompanijama.


Pročitajte više: 11.2.2021: Online konferencija “Žene u znanosti i farmaceutskom biznisu”


Menadžerice koje spajaju znanost i biznis

Doktorica Adrijana Vinter govorit će o razvoju karijere u farmaceutskoj industriji, a prikazat će svoj put od znanstvenice u laboratoriju do mjesta generalne direktorice u kompaniji Fidelta. Tijekom predavanja govorit će o mogućnostima koje znanstvenici imaju u farmaceutskoj i biotehnološkoj industriji. Osvrnut će se na prednosti i mane dugogodišnjeg rada u jednoj kompaniji, a dat će i uvidu u industrijsku klimu u Hrvatskoj i EU. Prezentacija će prikazati stečena iskustva te savjete koje smatra važnima za uspješnu karijeru, ali isto tako i ukazati na važnost kontinuiranog ulaganja u vlastito obrazovanje.

Adrijana Vinter

Jedna od govornica je i dr. Jadranka Jančić Babić, Head of Business Unit Hospital Rx Hrvatska u PharmaS d.o.o., koja će govoriti o izazovima koji su pred nama te kako ih premostiti. Dr. Jančić-Babić podijelit će s priču o snovima, viziji, strasti, životnim vrijednostima, ravnoteži i promjenama kroz koje uspješno prolazi već 26 godina radeći u farmaceutskoj industriji. Isto tako, govorit će o važnosti cjeloživotne edukacije, dragocjenom internacionalnom iskustvu te ljudima na njezinom putu. Njezina poruke je:

“Gradite život, a ne životopis te nikada, baš nikada ne odustajte!”

Jadranka Jančić Babić

O važnosti ispunjenja liječničke svrhe govorit će Nataša Kličko, generalna menadžerica u Roche Pharma u Turskoj koja zadnje 4 godine radi u inozemstvu, a sa sudionicama konferencije će podijeliti ključne lekcije iz svoje karijere.

Nataša Kličko

Na konferenciji će tri menadžerice iz Takeda pričati o važnima temama. Viktorija Zadro Huml, generalna menadžerica Slovenije, Hrvatske i BiH, govorit će o izazovima vođenja poslovanja u doba integracije te kako spojiti različite kulture, razvijati poslovanje i održavati zdravu ravnotežu. Bit će riječ o inovacijama u medicini i dostupnosti lijekova, a tome će više reći Željka Vukelić, patient value & access head Eastern Europe, ali i izazovima samohranih majki u poslovnom svijetu o kojima će pričati Ana Ražov, head of finance and supply chain Hrvatske, Slovenije i BiH.

Viktorija Zadro Huml, Ana Ražov, Željka Vukelić

Pročitajte više: Ove mlade znanstvenice grade svjetske karijere iz Hrvatske, ne propustite ih čuti na našoj online konferenciji 11.2.!


Vedrana Sokač Brataljenović, Public Affairs and Communications Head South Europe u kompaniji Sanofi, govorit će važnosti inovacija u farmaceutskoj industriji, motivaciji u svakodnevnom radu i razvoju karijere, te o izazovima i iskustvima koji su ju formirali na tom putu.

znanost i biznisv
Vedrana Sokač Brataljenović

Foto: Privatna arhiva

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

pita s trešnjama

Pita s trešnjama: neodoljiv desert idealan za ljetne dane

Sezona je trešanja, a ovo omiljeno ljetno voće daje poseban štih i okus svakom desertu. Nećemo vas ostaviti bez ukusnog recepta...
- Advertisment -