Koje aplikacije su najbolje za organizaciju sastanka i rezervacija?

Koliko ste danas vremena potrošili na slanje elektroničke pošte. Naravno, to vrijeme se moglo bolje iskoristiti. Vjerojatno ste za neke aplikacije već i čuli, no zasigurno se pitate koji su alati najbolji za zakazivanje sastanaka, odnosno za organiziranje vremena, bilo na poslu, bilo u slobodno vrijeme. Alati poput zakazivanja sastanaka automatiziraju cijeli postupak s potencijalnim i postojećim klijentima, a elektronička se pošta usklađuje s aplikacijom.

Zašto biste trebali ulagati u aplikacije za zakazivanje sastanaka?

Prvenstveno, smanjio bi se prodajni ciklus, i zbog svog vlastitog mira, aplikacija će vas osloboditi stresa te sve zadatke objediniti u jednoj fokusnoj točki. Aplikacije za zakazivanje sastanaka smanjuje broj elektroničkih poruka koje šaljete kako bi zakazali sastanak, a sve se također sinkronizira s vašim kalendarom i automatski šalje podsjetnike za sastanke.

Otkrivamo koje su to besplatne aplikacije najbolje za zakazivanje sastanaka i koje će ubrzati vaš prodajni postupak, omogućavajući vašim potencijalnim klijentima da rezerviraju sastanke kad je to za njih najbolje. Osim toga, svakome će olakšati planiranje vremena jer mnoge od idućih aplikacija, ponovimo, sinkroniziraju se izravno s kalendarom ili elektroničkom poštom. Time ni vi ni vaš klijent ne propuštate sjajnu priliku.


Pročitajte više: 4 aplikacije koje će vam pomoći da ostvarite svoje ciljeve


HubSpot

Hubspot alat za sastanke omoguće vam sinkronizaciju Google kalendara ili kalendara Office 365. On povećava dostupnost, tako da klijenti imaju mogućnost da sami rezerviraju vrijeme s vama. Na stranicu sastanka jednostavno dodajte polje obrasca kako biste zabilježili podatke poput imena klijenata, telefonskog broja, adresu elektroničke pošte i još puno toga. Stranica sastanka također se može vezati u e-porukama ili ugraditi na web mjesto, prenosi HubSpot.

Kad rezerviraju vrijeme kod vas, ono se zabilježi na vašem kalendaru i potencijalnom klijentu automatski šalje poruku potvrde. To pojednostavljuje stvari jer možete rezervirati više sastanaka za što manje vremena, odnosno, HubSpot automatski prati aktivnost klijenata i stvara zapise za nove korisnike.

Calendar

Calendar je besplatno i jednostavno rješenje kad su u pitanju alati za sastanke. Calendar raspoređuje i upravlja vremenom za pojedince i timove. Okuplja Google kalendar, ICak (Apple kalendar) i Outolook kalendar u jedinstvenom prikazu nadzorne ploče koju možete prilagođavati i mijenjati prema sebi. Digitalni kalendar sinkronizira se na svim uređajima, a nudi i virtualnog asistenta koji može naučiti vaš raspored i početi s preuzimanjem promjena u rasporedu, odnosno u planiranju sastanaka i slanja pozivnica, što je vrlo korisno.


Pročitajte više: Ove stranice i aplikacije poduzetnice i managarice nikad ne gase!


Setmore

Setmore je besplatna platforma koja vam omogućuje stvaranje termina i plaćanja, odnosno, omogućuje stvaranje rezervacija. Besplatni račun podržava do 20 kalendara i prijava osoblja, tako da vaš tim može započeti rezervaciju sastanaka. Možete i slati automatske obavijesti o sastancima ljudima koji rezerviraju vrijeme kod vas


Pročitajte više: Alati za online sastanke koji će vam olakšati život: 7 opcija koje mogu zamijeniti Zoom i Skype


SimplyBook

SimplyBook je mrežni sustav rezervacija koji je posebno dizajniran za uslužne djelatnosti tvrtke. Integrirati ga možete s postojećim web mjestom ili možete stvoriti prilagođenu stranicu za rezervacije unutar platforme.

Također, što je osobito važno, sustav integrira društvene mreže pa vam aplikacija omogućuje prihvaćanje rezervacija izravno s Facebooka ili Instagrama.

Square Apppointmentes

Ako tražite fleksibilnu platformu za rezervacije klijenata na pravom ste mjestu. Kako biste kroz alate za sastanke došli do željenih rezultata, Square Appointments svakako vrijedi razmotriti. Kroz Square Appointments možete postaviti besplatno web mjesto za kupce, aktivirati automatizirane podsjetnike za tekst i e-poštu te naplatiti otkazivanja.

Appointlet

Ovaj softver za rezervaciju termina omogućuje prodavačima da prilagode svoju dostupnost, kreiraju stranice za rezervacije te ih tada šalju potencijalnim klijentima i kupcima. Stranica za rezervaciju može se integrirati u vašu web stranicu, odredišne stranice i e-poštu. Iako Appointlet nudi plaćeni nivo cijena, besplatna verzija je zauvijek besplatna. Uključuje neograničene rezervacije, vrste sastanaka i ostalih polja.

Foto: Pixabay

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -