LeverUP uvodi prave inovacije u marketinški i IT svijet

U nekoliko posljednjih godina promijenio se način na koji komuniciramo i gradimo odnose na internetu. Bilo jedni s drugima ili s brendovima koje nam se sviđaju, više smo online nego ikada prije. Digitalna transformacija za pojedince bila je neprimjetna, a za tvrtke je značila velike izazove i promjene. Upravo se u tome specijalizirao LeverUP.

“Tehnologija je samo sredstvo”

Ukrajinka s hrvatskom putovnicom, Daria Nemchonok izvršna je direktorica i suosnivačica LeverUP-a, Salesforce Marketing Cloud arhitektica i konzultantica. Iskusna je stručnjakinja za automatizaciju marketinga koja iza sebe ima suradnje s velikim međunarodnim kompanijama kao što su Telia, Hilti, Danfoss i Metro.

Odlučila je pokrenuti vlastitu konzultantsku tvrtku kada je vidjela način na koji se pristupa digitalnoj transformaciji. “Brendovi trebaju puno više od nekoga tko poznaje i implementira tehnologiju. Potreban im je vodič i podrška na njihovom putu transformacije. Netko tko je istinski prisutan cijelim putem, od samog početka.”

“Za nas u LeverUP-u tehnologija je samo sredstvo. Za nas, fokus je na pružanju besprijekornog, povezanog i personaliziranog korisničkog iskustva. To znači istinski slušati naše klijente, analizirati svaki poslovni slučaj i omogućiti im da se sa svojim klijentima povežu suosjećanjem,” kaže Daria.

To nije B2B ili B2C, to je H2H iliti ‘human to human’ (‘čovjek čovjeku’), kaže.


Pročitajte više: Autoritet spreman na promjene – Kakve su osobine marketing managera?


Početak LeverUP-a

Potražnja za Dariom je do 2021. toliko porasla da se stvaranje vlastitog tima i pokretanje posla činilo kao najlogičniji korak. “Tvrtku sam osnovala zajedno s mojim partnerom Vitalijem u proljeće 2021. Zajedno smo uključeni u IT i marketinšku automatizaciju gotovo tri desetljeća. Radili smo s arhaičnim sustavima i stvorili potpuno nove. Posjedujemo zaista jedinstvena znanja i vještine.”

Daria smatra da stvaranje tvrtke i vlastitog tima ne može biti cilj samo po sebi, i jednom kada sastavite tim – ne valja gubiti vrijeme. “Odmah sam znala da želim svoju tvrtku proširiti i van Hrvatske”, kaže.

U roku od godine dana, LeverUP je otvorio urede na Baltiku i gradi Salesforce-ova rješenja u SAD-u, Francuskoj, Norveškoj, Austriji, Njemačkoj, na Baltiku i u Hrvatskoj. “Nije važno gdje se vaš programer fizički nalazi. Važno je da kupac ima svog project managera  s kojim može otvoreno razgovarati”, dodala je.

Zagrebački ured danas zapošljava više od 40 vrhunskih stručnjaka, a u skoroj budućnosti planira još veći rast. Osim u Hrvatskoj, kadar se proširuje i u Estoniji.

“Moj san bio je izgraditi tvrtku u kojoj se žene osnažuju, gdje se cijeni talent i hrabrost. Naša su vrata uvijek otvorena talentiranim IT stručnjacima koji žele obogatiti svoj profil.”


Pročitajte više: E-komunikacija: Slijedi nam digitalizacija pravosuđa, evo što tvrtke moraju napraviti


Kako LeverUP pomaže brendovima u digitalizaciji

LeverUP Consulting je partner Salesforce-a, softverske tvrtke za CRM utemeljena na tehnologiji clouda s prometom od gotovo 28 milijardi dolara. Ono što LeverUP nudi su dizajn, implementacija i managed services za Salesforce rješenja.

Salesforce ima razne alate za marketinšku automatizaciju, prodaju i usluge, korisničku podršku, i još mnogo toga. Ono što njihove alate čini posebno korisnima jest to što objedinjuju sve podatke koje tvrtka posjeduje s obzirom na to da su ta rješenja bez ili s vrlo malo koda.

Salesforce rješenja nevjerojatno su fleksibilna i agilna. “Svaki alat u biti ima neograničenu količinu funkcionalnosti, od onih koje su odmah ugrađene u rješenje do onih koje mu se mogu dodati putem Appexchangea koji ima više od 8000 različitih dodataka”. To su neki od razloga zašto Salesforce ponekad može biti nerazumljiv krajnjem korisniku, kaže Daria.

“Imamo visokokvalificirane ljude, znanje, vještine i prethodno iskustvo za rješavanje čak i najsloženijih problema. Gledamo širu sliku i možemo se pobrinuti da platforma služi vašim poslovnim interesima,” kaže CEO LeverUP-a.

Dariu i njen tim možete upoznati na nadolazećoj konferenciji u svibnju 2023.

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -