Neka moderna Barbie? Snima se film gdje Ken nema novaca ni posao, uzdržavala li ga partnerica?

Igrani film naziva Barbie gdje ulogu najpoznatije igračke na svijetu igra Margot Robbie, dok njen ljubavni interes, Kena, glumi Ryan Gosling, trenutno se snima. Scenarij je napisala i režiju radi Greta Gerwig Njeni su joj filmovi Lady Bird i Male žene donijeli nominacije za najboljeg redatelja i najbolji originalni scenarij. Izgleda kako će film ipak prikazati drugačiju Barbie no što smo navikli.

Ne znamo što nas čeka

„Ljudi generalno čuju Barbie i misle „Znam kakav će ovaj film biti“, ali onda čuju da ga Greta Gerwig režira i piše scenarij, pa kažu „U redu, možda ipak ne znam…“ rekla je Robbie Britanskom Vogueu.

Ova izjava zaintrigirala je sve ljubitelje Barbie. Znamo da je tijekom mnogih desetljeća koliko je na tržištu, ova lutkica promijenila mnoga zanimanja i svojim modnim i kućnim dodacima postala uzor djevojčicama i dječacima diljem svijeta. Čime se bavi Barbie u 2022.? Fotografije sa seta daju uvid u njen fizički izgled, koji je dobro poznat svima. Njena duga platinasta kosa, roza boja i odvažne odjevne kombinacije i dalje su ovdje. I dalje je rame uz rame sa svojim Kenom.

Instagram will load in the frontend.
=

No, prema izjavi glumca Ryana Goslinga koji igra Kena, on nije idealan partner.


Pročitajte više: Barbie poduzetnica je stigla!


Ken nema novaca ni posao

„Ken nema novaca, nema posao, nema automobil, nema kuću. Prolazi kroz neke stvari“, rekao je Gosling o liku kojeg igra za Entertainment Tonight. U što će se uvaliti ovaj ljubavni par koji, tek ćemo saznati, ali izgledno je da će Barbie biti manje stereotipna no što smo navikli.

Instagram will load in the frontend.
=

„Pristup je jako drugačiji, jako jedinstven, ne nešto što ste vidjeli ranije, bit će veoma uzbudljivo“, rekao je CEO Mattela Ynon Kreiz na Evolve Global Summitu. Nazvao je ovaj film, koji je još uvijek u produkciji i očekuje se da će iduće godine zaigrati u kino dvoranama diljem svijeta, kulturalnim događajem.


Pročitajte više: Utječe li Barbie na izbor zanimanja kod djevojčica?


Društveni moment

Sudeći prema redateljici koja je poznata po feminističkim filmovima sa snažnim ženskim ulogama,  očekuje nas jedna drugačija, emancipirana, moderna Barbie. Kreiz je objasnio kako je Barbie puno više no samo igračka, nego lutka. „Barbie je kulturna ikona, pop ikona. Ovaj film se stvarno oblikuje da bude ono što vjerujemo da će postati društveni moment“, zaključuje.

Foto: Canva

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -