Ovaj Barbie oglas za posao nas je oduševio

Dora Hrkač, marketing stručnjakinja hrvatskih korijena koja živi i radi u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, oduševila nas je svojim dosjetljivim barbie oglasom za posao. Baš je ‘ubola’ – nikada nismo vidjeli ovako domišljat, aktualan i odvažan oglas, kao što je onaj koji je Dora objavila na svom LinkedIn profilu. Dora je otvorena za rad, a s ovakvim oglasom i životopisom – tko ju ne bi zaposlio.

Barbie oglas za posao

Barbiemanija je ulovila svijet, a ulazi i u poslovne sfere – niti LinkedIn nije joj odolio. Evo kako se hrvatska stručnjakinja za odnose s javnošću i komunikaciju predstavila kao Barbie lutka. I to je bilo kakva već Barbie koja želi raditi (Open To Work Barbie).

“Volim Mattelove lutke još od svoje sedme godine, ali sada, s 37 godina, uglavnom se igram sa svojom open to work Barbie, i moram priznati, postala mi je najdraža zbog sljedećih karakteristika”, započela je svoj oglas domišljata Dora pa se opisala kao barbiku.


Pročitajte više: Pravi je trenutak za roza boju u poslovnom stilu! Neka vas inspirira Barbie


Evo kako izgleda njezin barbie oglas za posao

Ona je 𝒎𝒂𝒅𝒆𝒊𝒏 Croatia. Ima magisterij iz novinarstva – Komunikacija i Odnosa s javnošću te 11 godina iskustva u marketingu i komunikacijama – u B2B, B2C i čak B2G okruženjima.

Njezine supermoći su pisanje i copywriting, kreativnost i storytelling, odnosi s javnošću i komunikacije, upravljanje sadržajem i upravljanje društvenim mrežama, brendiranje, stvaranje svijesti o brendu, razvoj poslovanja, upravljanje timom, digitalno oglašavanje, CRM, izuzetne prezentacijske vještine, vještine javnog nastupa te prodajni mentalitet.

Njezino obrazovanje, vještine i stručnost, uz dokazanu uspješnost u raznim industrijama (turizam, ugostiteljstvo i tehnologija) i veliku ambiciju, uvijek donose nove perspektive i jedinstvene inicijative koje rezultiraju daljnjim rastom poslovanja – bilo u velikim korporacijama ili startup okruženjima.


Pročitajte više: Barbie nam je prva poručila da možemo biti sve što poželimo!


Proglašena najkreativnijom komunikacijskom stručnjakinjom godine, piše i za Forbes

U ožujku 2023. godine proglašena je dobitnicom Zlatne Stevie, nagrade za najinovativnijeg komunikacijskog stručnjaka godine na području Bliskog istoka i Sjeverne Afrike.

Službena je članica Forbes Communications Councila – profesionalnog udruženja izvršnih direktora za komunikacije i odnose s javnošću, gdje piše članke koji se objavljuju na Forbes.com.

Što se tiče umrežavanja – potencijalnih novih klijenata (globalno), ima više od 17 tisuća pratitelja/kontakata na svom LinkedIn profilu i, što je još važnije – visok postotak engagementa – rezultirajući s više od 2 milijuna impresija prošle godine zahvaljujući raznovrsnom sadržaju.

Nije plastična, ali je fantastična

Velika je zaljubljenica u medije i oglašavanje, turizam, zdravstvo i ljepotu, modu, nekretnine i svaku drugu uzbudljivu industriju u kojoj bi mogla nastaviti napredovati i imati mogućnost unapređivanja svojih jedinstvenih karakteristika.

Osim malo botoxa i filera, ova Barbie nije plastična, ali vam garantira – fantastična je i živi dokaz da njezina nevjerojatna mašta može stvoriti nevjerojatna djela u poslovanju.

“Važno upozorenje: Ovo limitirano izdanje dostupno je samo u Ujedinjenim Arapskim Emiratima“, zaključila je ‘barbika’ Dora svoju objavu na LinkedInu i pokupila mnoštvo reakcija i ovacija.

Mnogi su ju ponukali da svoj oglas pošalje Mattelu, proizvođaču Barbie lutkica. Tko zna – možda bi upalilo!


Pročitajte više: Margot Robbie – žena koja je emancipirala Harley Quinn i oživjela Barbie


Tko je Dora Hrkač?

Dora Hrkač je rođena Zagrepčanka. Studirala je novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti. Svoju je karijeru gradila u smjeru marketinga i odnosa s javnošću. Nakon završetka magistarskog studija novinarstva na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu, započela je karijeru kao glavna urednica u Superbrands Adriatic – najvećem neovisnom ocjenjivaču brendova na svijetu, piše na svojoj web stranici.

Nakon usavršavanja na Veleučilištu VERN, gdje je 2012. godine položila državni ispit za voditelja turističkog ureda, nastavila je svoj profesionalni rast u turizmu, radeći za Atlas. Zatim je 2019. godine nastavila međunarodno iskustvo u Hiltonu, a 2021. godine, u jeko pandemije koronavirusa, odlučila je napraviti najveću promjenu u svojoj karijeri. Pridružila se Esyasoft Technologies, softverskoj tvrtki sa sjedištem u Dubaiju.

Foto: LinkedIn

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

hakerski napadi

Sve je više hakerskih napada i prijevara: 5 jednostavnih metoda za...

Najnovije žrtve hakerskih napada u Hrvatskoj su Zagrebački holding i HZZO, što je još jednom pod povećalo stavilo važnost sigurnosti na...
- Advertisment -