Besplatni antigenski testovi novost su u hotelima Falkensteiner!

Tvrtka Falkensteiner uvodi novu strategiju testiranja u svojim hotelima i kampu. Sigurnost i zdravlje gostiju i zaposlenika osigurat će besplatni antigenski testovi. U skladu s važećim preporukama Europske unije Falkensteiner je omogućio siguran i ugodniji boravak u svojim hotelima.

Uz redovno testiranje svih zaposlenika ova inicijativa uključuje i mogućnost besplatnog testiranja za sve goste na dan dolaska u hotel. Preporuka je prilikom dolaska pokazati negativan rezultat antigenskog ili PCR testa, koji je napravljen najkasnije 48 sati prije dolaska. Potvrda cijepljenja protiv koronavirusa ili dokaz o imunitetu također su poželjni.


Pročitajte više: Hoće li se poslovna putovanja zauvijek promijeniti?


Sigurnost je prioritet

Od 1. travnja svi gosti Falkensteiner hotela u Hrvatskoj imaju mogućnost napraviti i besplatan antigenski test odmah po dolasku u hotel.

“Sigurnost i zdravlje naših gostiju i djelatnika naš je prioritet u svakodnevnom poslovanju, a od početka globalne pandemije u svakom segmentu poslovanja, prema preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, provodimo i stroge higijenske i sigurnosne mjere u svrhu dodatne zaštite zdravlja gostiju i naših djelatnika. Osiguranje besplatnih brzih antigenskih testova koji su priznati na razini EU i za prelazak granice, naš su dodatni doprinos stvaranja sigurnijeg okruženja i ugodnijeg boravka gostiju u našim hotelima”, rekla je Slađana Sudar, Cluster Marketing Manger Falkensteiner resorta Punta Skala.

Sve detaljne informacije o besplatnom antigensku testu gosti će dobiti na recepciji. Testiranje se provodi uz asistenciju medicinskog osoblja ili samostalno. Rezultati ovih testova dostupni su u roku od 15 minuta, a sam proces potpuno je bezbolan i siguran. Za potrebe povratka u domicilne zemlje gostima se osigurava službena potvrda validnosti testa za prelazak granice.


Pročitajte više: Marketing u doba krize koronavirusa – što činiti, a što ne?


Potvrđeno poštivanje svih protokola

U suradnji s ekspertima još na početku pandemije izrađeni su standardi i procesi za siguran i ugodan odmor u Falkensteiner hotelima i kampu. Uz to, Falkensteiner hoteli nositelji su oznaka Safe Stay in Croata i Safe travel koje izdaje Ministarstvo turizma i sporta i koje potvrđuju poštivanje svih sigurnosnih protokola baziranih na smjernicama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Svjetskog vijeća za putovanja i turizam. Besplatni antigenski testovi samo su još jedan korak u ostvarivanju najviših standarda sigurnosti.

Ovom inicijativom, uz ekskluzivnost i prostranost lokacija, Safe hotels program te vrhunsku uslugu, postignuta je najviša razina sigurnosti – Falkensteiner je pravi odabir za bezbrižan odmor.

Foto: Unsplash/Mufid Majnun

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

kapi za oči

Naše oči rade sve napornije… kako im pomoći da održe tempo?

Gotovo da nema profesije u kojoj nismo izložene digitalnim ekranima. I dok primjenom nove tehnologije mi radimo pametnije, naše oči rade...
- Advertisment -