Vizažistice Bipa Backstagea imat će svoj beauty kutak na Fashion Style Dayu

Proljeće je napokon stiglo, a s njime i vrijeme za obnovu garderobe. Uzevši u obzir popunjene rasporede poduzetnica i menadžerica, organizirali smo poseban shopping događaj, Fashion Style Day. Osim odabranih brendova sa zavidnom ponudom odjevnih komada, sudionicama će na raspologanju biti i vizažistice iz Bipa Backstagea.

Beauty kutak Bipa Backstagea

Kupovina odjeće može biti prava noćna mora, a prikladno i brzo se našminkati čak izazovnije. Bipa beauty corner svojim će make-up stolcima popuniti dvije vizažistice Bipa Backstage koje će otkriti sve tajne i trikove poslovnog make-up looka. Moći ćete naučiti i kako se našminkati za svečanije prilike.


Pročitajte više: Ove će tri stilistice na Fashion Style Dayu otkriti kako da kreirate osobni stil


Bipine vizažistice dijelit će make-up trikove i savjete o koži

Uz savjete o šminkanju, Bipine stručnjakinje dijelit će savjete o njezi kože. Ovisno o tome kojem tipu vaša koža pripada, vizažistice će vam savjetovati kako je hraniti i održavati. Možete i otkriti kakav tip kože imate, ako to još ne znate.

U Bipa beauty corneru na Fashion Style Dayu omogućeno je i besplatno osvježavanje vašeg make-upa Aura dekorativnom kozmetikom. Moći ćete na licu mjesta isprobati Aurine proizvode, a i pronaći neko iznenađenje u svojem goodie bagu.


Pročitajte više: Vodeća vizažistica Bipa Backstagea objašnjava 4 najčešće greške pri šminkanju


Savjeti stilistica i vizažistica

Prijavite se za dolazak na događaj gdje ćete 9. travnja u hotelu Westin u Zagrebu moći vidjeti i kupiti proljetne kolekcije brendova koji imaju komade za poslovna i casual izdanja. Uz profesionalnu uslugu stiliziranja i personalizirane savjete za poslovi izgled uz minimalno uloženog vremena, sudionice će moći savladati i novi make-up look. Sa Fashion Style Daya vratite se u novom ruhu, a za sudjelovanje se prijavite ovdje.

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -