Camping Plitvice: Zašto Plitvička jezera trebaju biti vaša sljedeća destinacija?

Tražite mirnu oazu daleko od gradske gužve kako biste “napunili baterije” okruženi zelenilom i svježim zrakom? Plitvička jezera su jedno od najposebnijih hrvatskih destinacija. Njihove jednostavne staze, šetnice preko tirkizne vode i zapanjujući slapovi čine ih savršenim za posjetitelje svih uzrasta.


Pročitajte više: Kamo za produženi vikend?


Okruženje koje oduzima dah

Jezera su međusobno odvojena sedrenim barijerama, nastalih taloženjem u vodi otopljenog kalcijevog karbonata pomoću biljaka, algi i mahovina. Neprekidni protok vode iz jezera u jezero stvara lanac slapova, uključujući 25 metara visok Galovački buk. Nacionalni park Plitvička jezera sadrži 16 međusobno povezanih jezera koji se razlikuju u boji od smaragdno zelene i tirkizne do tamnoplave, ovisno o količini minerala i svjetlosti. Riječ je o jedinom hrvatskom nacionalnom parku koji se nalazi na UNESCO-vom popisu svjetske baštine. Upravo je ta nevjerojatna prirodna ljepota razlog zbog kojeg Plitvička jezera godišnje privuku oko milijun posjetitelja. Ukratko – to je okruženje koje oduzima dah. Tko ne bi poželio buku i užurbanost grada na par dana zamijeniti umirujućim zvukovima prirode?

camping plitvice
Camping Plitvice

U neposrednoj se blizini smjestio Camping Plitvice

U neposrednoj blizini ove idilične prirodne oaze pronašli smo luksuzni smještaj u mobilnim kućicama, a kamp obiluje i mnogim dodatnim sadržajima. Vrhunska usluga i ljubazno osoblje osigurat će vam prijeko potrebni odmor, a slobodno vrijeme možete upotpuniti opuštanjem u bazenu, zabavom s mališanima, sportskim aktivnostima na svježem zraku ili vrhunskim gastronomskim doživljajima. Camping Plitvice trenutno nudi grupni popust za teambuilding od 30% na smještaj.

Ovo je također idealno rješenje za različite poslovne sastanke ili team buildinge, jer se tamo nalazi i kongresna dvorana ugodnog ambijenta za različite sastanke, radionice, kvizove i tečaje. Uz ukusnu hranu i kvalitetno piće u restoranu, postoji mogućnost i organizacije svečanosti i domjenaka.

Posebna ponuda za školarce

Ono što nas je posebno oduševilo je tzv. škola u prirodi s 5 zvjezdica. Ovaj je program posebno prilagođen prema prijedlozima korisnika, a rađen je za slučaj da su djeca na online režimu nastave. Ponuda je trenutno na 40% popusta i uključuje:

  • sve mjere dezinfekcije i higijene koje služe vašem i našem očuvanju zdravlja u našem kampu provedene su na najvišem nivou
  • dvosobne kućice
  • sobe opremljene TV-om i ostalim tehničkim preduvjetima kako bi vaša djeca nesmetano pratila nastavu za vrijeme vašeg boravka
  • brzi internet
  • potpuno opremljenu kuhinju i mogućnost dostave obroka
  • aktivnosti na otvorenom

Foto: PR


Sve WiA članice ostvaruju 20% popusta na usluge smještaja u mobilnim kućicama, na kamp parcelama i u restoranu objekta uz predočenje članske iskaznice.

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

aplikacija za računovodstvo

Digitalizacijom računovodstva iz EU sredstava do ureda bez papira i uštedu...

UHY in Croatia okuplja vrhunske stručnjake iz područja revizije, poreznog savjetovanja, EU fondova i računovodstva. Dovoljno je bio jedno inspirativno druženje...
- Advertisment -