Camping Plitvice – 20% popusta

Kamp Plitvice smjestio se u neposrednoj blizini čarobnih slapova Plitvičkih jezera, jedinog hrvatskog nacionalnog parka na Popisu svjetske baštine UNESCO-a.

Okružen zelenilom, svježim zrakom, umirujućim zvukovima i mirisima prirode, ponudit će vam mirnu oazu daleko od gradske gužve. Oazu u kojoj ćete u moderno uređenim mobilnim kućicama i opremljenim parcelama, uz vrhunsku uslugu i ljubazno osoblje pronaći odmor kakav vam je potreban, bilo da je to opuštanje u bazenu, zabava s mališanima, sportske aktivnosti na svježem zraku ili vrhunski gastronomski doživljaj.

Kamp raspolaže sa sedamnaest ekskluzivno uređenih mobilnih kućica s terasom, potpuno opremljenim za ugodan boravak i nesmetano uživanje u odmoru, trideset parcela za kampiranje površine od 100 do 150 m²  i osam kamp mjesta za šatore.

Kamp je otvoren 24 sata dnevno, a od ove godine otvara 15.03. kako bi posjetitelji uživali u ljepotama ličkog kraja.

U kampu posebno uživaju najmlađi gosti zahvaljujući dječjem bazenu, bogato opremljenom igralištu i igraonici s brojnim sadržajima. Svi ljubitelji sportskih aktivnosti pronaći će nešto za sebe jer kamp ima crossfit zonu, košarkaško, odbojkaško, nogometno i badminton igralište.

Naravno, uz aktivno vrijeme provedeno u prirodi naročito je važna raznolika i kvalitetna gastronomska ponuda koju će gosti pronaći u moderno uređenom restoranu u sklopu kampa s velikom ponudom raznovrsnih lokalnih delicija, finih vina i deserata.

Svoj boravak možete začiniti i kulturnim događanjima u večernjim satima koje priređujemo u našem amfiteatru.

Sve WiA članice ostvaruju 20% popusta na usluge smještaja u mobilnim kućicama, na kamp parcelama i u restoranu objekta uz predočenje članske iskaznice.

Kako biste iskoristili ovu i brojne druge pogodnosti učlanite se u našu WiA mrežu i izaberite odgovarajući članski paket na linku: https://www.womeninadria.com/postanite-clanica-women-in-adria-kluba/

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više