Camping Plitvice – 20% popusta

Kamp Plitvice smjestio se u neposrednoj blizini čarobnih slapova Plitvičkih jezera, jedinog hrvatskog nacionalnog parka na Popisu svjetske baštine UNESCO-a.

Okružen zelenilom, svježim zrakom, umirujućim zvukovima i mirisima prirode, ponudit će vam mirnu oazu daleko od gradske gužve. Oazu u kojoj ćete u moderno uređenim mobilnim kućicama i opremljenim parcelama, uz vrhunsku uslugu i ljubazno osoblje pronaći odmor kakav vam je potreban, bilo da je to opuštanje u bazenu, zabava s mališanima, sportske aktivnosti na svježem zraku ili vrhunski gastronomski doživljaj.

Kamp raspolaže sa sedamnaest ekskluzivno uređenih mobilnih kućica s terasom, potpuno opremljenim za ugodan boravak i nesmetano uživanje u odmoru, trideset parcela za kampiranje površine od 100 do 150 m²  i osam kamp mjesta za šatore.

Kamp je otvoren 24 sata dnevno, a od ove godine otvara 15.03. kako bi posjetitelji uživali u ljepotama ličkog kraja.

U kampu posebno uživaju najmlađi gosti zahvaljujući dječjem bazenu, bogato opremljenom igralištu i igraonici s brojnim sadržajima. Svi ljubitelji sportskih aktivnosti pronaći će nešto za sebe jer kamp ima crossfit zonu, košarkaško, odbojkaško, nogometno i badminton igralište.

Naravno, uz aktivno vrijeme provedeno u prirodi naročito je važna raznolika i kvalitetna gastronomska ponuda koju će gosti pronaći u moderno uređenom restoranu u sklopu kampa s velikom ponudom raznovrsnih lokalnih delicija, finih vina i deserata.

Svoj boravak možete začiniti i kulturnim događanjima u večernjim satima koje priređujemo u našem amfiteatru.

Sve WiA članice ostvaruju 20% popusta na usluge smještaja u mobilnim kućicama, na kamp parcelama i u restoranu objekta uz predočenje članske iskaznice.

Kako biste iskoristili ovu i brojne druge pogodnosti učlanite se u našu WiA mrežu i izaberite odgovarajući članski paket na linku: https://www.womeninadria.com/postanite-clanica-women-in-adria-kluba/

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

restorani tijekom koronavirusa

Kako restorani mogu iskoristiti internet tijekom koronavirusa?

Zbog pandemije koronavirusa ugostiteljski objekti su prisilno morali zatvoriti svoja vrata. Nažalost, to za brojne znači da će morati otpustiti neke...