Kako odabrati i izgraditi karijeru?

Uđite u svijet Career Paths-a i uz pomoć renomiranih stručnjaka za karijeru, mudro i promišljeno oblikujte svoju budućnost. Prvi edukativni sajam “CAREER PATHS CONNECTS” će se održati 25. siječnja 2020. godine u hotelu Hilton Garden Inn u Zagrebu i gdje ćete saznati kako kvalitetno možete ostvariti svoje profesionalne potencijale.

Povezano: Kako odabrati karijeru na temelju osobnosti?

Svjetski stručnjaci

Od početka 2020. tim stručnjaka dostupan je i u Hrvatskoj – Dolly Predovic, profesorica na Bocconiju više od 20 godina, Jasmina Bagarić, uspješna hrvatska poduzetnica koja stoji iza brandova Magnolija i Clan store, te Josipa Bagarić, stručnjakinja za ljudske potencijale, koja je radila u Ralph Laurenu u New Yorku, Genevi i Munchenu, otvaraju vrata Career Paths-a Hrvatska gdje će, po uzoru na svjetske prakse, mladi dobiti mogućnost da s najboljim svjetskim stručnjacima jasnije definiraju gdje žele stići, kojim putem ići i kako pronaći zadovoljstvo u postizanju karijernih ciljeva.

Career Paths osnovan je 2014. u Milanu u Italiji, a tim stručnjaka okupljen pod istim imenom započinje svoje djelovanje i u Hrvatskoj. Iznimna je to prilika da se sve nedoumice, zbunjenost, ali i nesigurnost u odabiru pravog karijernog puta svedu na minimum uz ovaj individualni i drugačiji pristup profesionalnom životu. Pomoć stručnjaka za karijeru najbolje je rješenje za realizaciju velikih želja učenika, ali i njihovih roditelja, za definiranje jasne vizije i postavljanje dostižnih ciljeva.

Povezano: Koja je karijera idealna za vaš tip osobnosti?

Career Paths

Prvi takav sajam u Hrvatskoj

Ovim putem pozivamo vas i na prvi edukativni sajam “CAREER PATHS CONNECTS”, koji će se održati 25. siječnja 2020. godine u hotelu Hilton Garden Inn u Zagrebu. Od 10:00 do 17:00 sati posjetitelji sajma interaktivno će sudjelovati u procesu međusobnog upoznavanja s izlagačima iz cijele Europe, SAD-a i Azije. Štandovi brojnih poznatih sveučilišta, poput talijanskog Bocconija ili španjolske IE Business School približit će svoje svjetonazore i kriterije budućim studentima te im samim time olakšati proces upisa na njihove prestižne fakultete. Također, na sajmu će biti prisutne respektabilne ljetne škole i strani internati sa svojim zanimljivim programima, čije dobne skupine započinju s 12+, što čini “Career Paths Connects” odličnom prilikom i za mlađe uzraste.

Predviđena je i panel diskusija te predavanja ljudi s inspirativnim životnim pričama, poput Tanye Golešić, Kanađanke hrvatskog podrijetla koja trenutačno obnaša funkciju predsjednice modnog mogula Jimmy Choo-a za Sjevernu i Južnu Ameriku, Davora Tomaškovića, predsjednika Uprave Croatia osiguranja te Louise Tingstrom, glavne PR stručnjakinje u UniCredit grupi i partnerice u londonskoj agenciji za odnose s javnošću.

Povezano: Žene trebaju podršku prilikom odabira progamerskih zanimanja

Ovaj sajam odlična je prilika za sve mlade, one koje žele ostati u Hrvatskoj, kao i one koji žele ostvariti bogate međunarodne karijere. Pravo je mjesto za povezivanje mladih umova s iskusnim stručnjacima, što je uistinu prekrasna priča o nesebičnom prenošenju znanja na mlade generacije.

Foto: Bojan Zibar

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -