CARWIZ rent a car pokrenuo novu eru putovanja!

Zatvorene granice, otkazani letovi i lockdown svijeta utjecao je na naše živote, a naizgled uobičajene aktivnosti s pojavom širenja koronavirusa postale su luksuz. Vrata svijeta su pod strogim mjerama ponovno odškrinuta zbog čega i Carwiz pokreće novu, sigurniju eru odlazaka na put. 

Povezano:

#opetupokretu novi je projekt Carwiz rent a cara koji pruža vozila koja pod strogim kontrolama dodatne dezinfekcije nameću nove standarde industriji putovanja i potpuno sigurno stižu do svojih vozača i vode ih u nove avanture ili svakodnevno na radna mjesta.

“Cilj naše kampanje #opetupokretu je potaknuti građane da ostvare sve ono o čemu su maštali kada su bili kod kuće jer sada je došao trenutak da to zajedno i postignemo. Mi smo ovdje preuzeli ulogu pokretača putovanja koji nudi potrebnu sigurnost – nova vozila, dodatnu dezinfekciju vozila i dostupnost u svakoj državi u kojoj poslujemo, ali i sigurnost na višoj razini budući da nudimo prijevoz u kojem u svakom trenutku znate i sami birate s kime ćete biti u kontaktu što je trenutno od krucijalne važnosti za sve nas”, pojasnila je Barbara Mrkić, globalna direktorica marketinga Carwiza. 

Od samih početaka zaraze u svijetu, u Carwizu su podigli mjere sigurnosti i u svim svojim poslovnicama na čak četiri kontinenta uveli obaveznu dezinfekciju vozila, korištenje pregrada u poslovnicama, zaštitne maske i rukavice, a s ciljem dodatne zaštite, svi Carwiz zaposlenici diljem svijeta rade u zasebnim timovima. 

Sada Carwiz pokreće i novu eru putovanja čiji je cilj stvaranje sigurnih iskustava; tako danas svoje klijente potiču na obilazak destinacija Lijepe Naše, od Plitvičkih jezera do Učke, Paklenice pa sve do nešto manje poznatih lokacija, a nadaju se u skorijoj budućnosti da će to biti moguće i u svih 20 država u kojima Carwiz posluje.

Atraktivne cijene od samo 88kn za dan najma i Carwiz usluga koja zadovoljava najviše svjetske standarde sigurnosti putovanja, osigurati će da onaj osjećaj kada ideš na put bude baš onakav kakvog se rado sjećamo – s uzbuđenjem i osmjehom na licu spremni da stvaramo neka nova iskustva.

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

razgovor za posao

Ovo su najbolji odgovori na najčešća pitanja na razgovoru za posao

Čarobna formula za uspješan razgovor za posao ne postoji, međutim neki vam savjeti itekako mogu pomoći da od svih potencijalnih kandidata...
- Advertisment -