Što napisati u čestitke za Uskrs za poslovne partnere, a kakve čestitke slati vašim najbližima?

Čestitke za Uskrs koje dobivamo često su impersonalne i neiskrene. Kako čestitati ovaj blagdan najbližima, ali i poslovnim kolegama za koje niste sigurni slave li Uskrs? Što napisati i kakve čestitke odabrati za svoje poslovne partnere, a kakve za obitelj i prijatelje? 

Uskršnje čestitke za poslovne partnere

Ako imate puno poslovnih partnera kojima želite poželjeti Uskrs, šaljite svoje želje mailom, ali čestitku ipak personalizirajte time što navedete ime njihove tvrtke ili ime osobe s kojom komunicirate iz određenog poduzeća. Pritom imajte na umu da ne slave svi vaši poslovni partneri Uskrs te ako je riječ o međunarodnim partnerima dobro promislite trebate li slati čestitke.

Uskrs čestitka

Izgled čestitke za Uskrs koju šaljete partnerima je također važan. Izbjegavajte jarke boje – osim ako se one uklapaju u izgled vašeg branda. Kako bi ostali neutralni, birajte motive koji se vežu za Uskrs poput jaja (pisanica) koja simboliziraju ponovno rođenje i novi početak, sezonskog cvijeća poput tulipana i slično. 


Pročitajte više: Maskiranje, paljenje krijesa i potraga za jajima; Kako se Uskrs slavi diljem svijeta?


Što napisati u poslovnu čestitku za Uskrs?

Tekst uskrsne čestitke koju šaljete svojim poslovnim partnerima, kao i izgled čestitke, može biti jednostavan i neutralan. Primjerice, u čestitku za Uskrs svojim poslovnim partnerima možete napisati: 

Tople želje za Uskrs vama i vašoj obitelji šalje Women in Adria. Hvala vam na dosadašnjoj suradnji i danom povjerenju. 

Želimo vam sretan i nezaboravan Uskrs te da ga provedete sa svojim najbližima uz dobru hranu i puno smijeha. 

Sretan Uskrs i ugodne blagdane želi vam Women in Adria. 


Pročitajte više: Poklon za Uskrs koji dolazi na vrata vaših najmilijih!


Uskršnje čestitke za obitelj i prijatelje

Čestitke za Uskrs koje šaljete vašim najbližima su osobne i opuštenije. S obzirom na to da ih morate poslati manje, možete ih slati poštom i ispisati svoje uskrsne želje rukom. Danas se tople uskrsne želje najčešće šalju u porukama na društvenim mrežama te je to dobra prilika kako biste pitali svoje bližnje kako će provesti uskrsne blagdane i započeli razgovor s najbližima s kojima ste izgubili kontakt.

uskršnja čestitka

Motivi mogu biti zabavni i smiješni, a s obzirom na to da najbliže bolje poznajete i ne radi se o klijentima za koje niste sigurni slave li Uskrs, možete im slati i čestitke s religioznim motivima poput križa. Izbjegavajte slanje lančanih poruka, odnosno onih koje ste samo proslijedili.

Foto: Canva

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

školski ruksaci

Ovi školski ruksaci i pernice će oduševiti vaše školarce!

Uskoro kreće nova školska godina. Slijedi nabavka novih školskih potrepština, a među najbitnijima su školski ruksaci i pernice. Činjenica je da...
- Advertisment -