Citroën C5 Aircross ostavio nas je bez daha svojim dizajnom i udobnošću

Otkad je pušten u prodaju 2018. Citroën C5 Aircross oduševljava svojom elegancijom, udobnošću i prostranošću. Ovaj suvremeni SUV idealan je za gradsku vožnju, a ponosi se plug-in hibridnim motorom koja već čini više od 42 % takvih vozila u Europi, te predstavlja budućnost industrije motornih vozila.


Pročitajte više: Novi Citroën C5 Aircross: Potpuna udobnost uz naglašeniji i prestižniji stil


citroen c5 aircross test

“Najudobniji auto koji sam vozila.”

Ovaj dinamičan automobil vozaču jamči osjećaj prestiža zahvaljujući snažnom karakteru koji je postignut strukturiranim vanjskim izgledom, kao i odlično organiziranom i uređenom interijeru vozila.

C5 Aircross od samog je puštanja u promet bio sinonim za udobnost, a od ostalih se modela razlikuje ovjesom Citroën Advanced Comfort®, novim sjedalima Citroën Advanced Comfort®, impresivnom prostranošću i modularnošću. Obogaćen je i sustavima za pomoć u vožnji, kao što je Highway Driver Assist, koji će svaku vožnju učiniti ugodnom i nadasve opuštajućim iskustvom.

Women in Adria tim rado je isprobao ovo predivno vozilo.

“Najudobniji auto koji sam vozila, a hibrid samo ide, čak i bolje od automatika kod kojeg se ipak osjeti prebacivanje brzina,” svoje je oduševljenje ovim vozilom izrazila Ivana Matić, direktorica Women in Adria i članica Upravnog odbora udruge Glas poduzetnika.

Ovaj automobil izvana i iznutra ostavlja dojam ozbiljnosti, baš kako i priliči automobilu jedne poslovne žene.

citroen c5 aircross test

Pročitajte više: Zašto naše inspirativne poduzetnice obožavaju Citroen gospodarska vozila?


Prostrana unutrašnjost za svačije potrebe

“Udobnost sjedala je nakon prvih par metara vožnje visoko postavila letvicu, vjerujem kako bi sati vožnje bez problema prošli sa C5,” kazala je Petra Labura, event i sponsorship menadžerica. “Stražnja sjedala su isto bila iznenađenje jer su zapravo tri razdvojena sjedala koja se zasebno sklapaju što je odlična stvar ako prevozite mnoštvo stvari na evente kao ja, a postoji mogućnost da se vozi više osoba iza!”

Posebnost ovog automobila je i zaslon koji kao da lebdi iznad ploče što mu daje futuristički izgled. Neobičnog je oblika kojim se izdvaja od ostalih. Mjenjač je visinom prilagođen tako da vozač ne treba puno manevrirati, a time niti skretati pogled s ceste.

“Vožnja po zagorskim bregima je bila veoma udobna, automobil lijepo klizi cestom i nema naprezanja automobila dok se mijenjaju brzine,” dodaje Labura. “Nema zvuka motora dok prebacuje u višu brzinu.”

Pripremljeno u suradnji s Citroënom.

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

najava konferencija javna uprava

Žene koje su uspjele u javnom sektoru okupile smo na konferenciji...

Iako čine većinu zaposlenih, u javnom sektoru žene su nedovoljno zastupljene na vodećim pozicijama. Od 128 gradova, žena vode tek njih...
- Advertisment -