Novi Citroën plijeni pažnju svojim izgledom i snagom!

Citroën je izložio najmodularniji i najudobniji SUV, ali i bogato opremljen SUV, C5 Aircross, ovaj bogato opremljen SUV nove generacije, moderan je i high-tech. Nudi 20 sustava za pomoć u vožnji među kojima je i Highway Driver Assist, koji predstavlja pravi iskorak prema autonomnom vozilu, kao i šest tehnologija za povezivost, uključujući bežično punjenje pametnog telefona.

Zašto odabrati Citroën vozila?

Svim gostima ovogodišnje dodjele Nagrada najboljim poduzetnicama za oko je morao zapeti, uz naše dobitnice, SUV Citroën C5 Aircross. Automobil koji plijeni pozornost jer odiše snagom i sigurnošću, njegov moderan dizajn ističe da je ovaj model spreman za gradsku vožnju, ali i za duga putovanja. Ističe se među SUV vozilima jer je robustan, moćan, mišićav, dugačak 4,50 metra, stavlja naglasak na jake grafičke elemente kao što su Airbump®, kotače velikog promjera 720 mm, udaljenost od tla 230 mm, naglašene uzdužne krovne nosače.

Profinjeni interijer naglašava udobnost i prostranost čim se otvore vrata, velika pažnja je posvećena detaljima, boje i materijali inspirirani su svijetom putovanja i luksuza. Dolazi s pet ambijenata unutrašnjeg uređenja.  

Citroën vozila

Pročitajte više: Citroëni C3 i C5 su zaista neodovljivi uz rujansku uštedu do 40.000 kuna!


Opremljen je ovjesom s progresivnim hidrauličnim graničnicima® i sjedalima Advanced Comfort. Najmodularniji, s tri individualna stražnja sjedala, klizna, preklopiva i podesiva po nagibu te obujmom prtljažnika Best in Class u rasponu od 580 l do 720 l što ga čini najprostranijim u svojoj klasi. Sa tri pojedinačna sjedala straga, ističe se u svom segmentu.

Nudi jedinstvenu ponudu personalizacije sa čak 30 vanjskih kombinacija, sa 7 boja karoserije, krovom u crnoj Perla Nera boji i tri color paketa Silver, White i Red, koji obuhvaćaju umetke na prednjem braniku, Airbumpu®  i ispod krovnih nosača. Opremljen je učinkovitim Euro 6.2 benzinskim i dizelskim motorima od 130 KS do 180 KS i novim automatskim mjenjačem EAT8 kao i 6-stupanjskim ručnim mjenjačem BVM6  

C5 Aircross u ponudi je s 4 razine opremljenosti: Live, Live Pack, File, i Shine. Cijena starta sa 181.900 kn u benzinskoj izvedbi C5 Aircross Live PureTech 130, a u dizelskoj izvedbi s opremom Live i motorom BlueHDi 130 ima cijenu od 199.900 kn.

SVE WIA ČLANICE OSTVARUJU POSEBNE POGODNOSTI NA CITROËN GOSPODARSKA VOZILA.

Foto: Martina Cvek

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -