Crowe Global mreža bilježi kontinuirani rast već osam godina zaredom!

Crowe Global, osma najveća mreža revizorskih, poreznih i konzultantskih firmi, zabilježila je globalni prihod od 4,4 mlrd. dolara u 2019. godini, s povećanjem od 3,5% (ne računajući utjecaj deviznog tečaja), te već osam godina kontinuirano raste.

Povezano:

Crowe Global uspijeva rasti unatoč globalnim trgovinskim izazovima

Mreža se sastoji od više od 220 ureda tvrtke s preko 42.000 zaposlenih u 130 zemalja. Na regionalnoj bazi, najveći stupanj rasta prihoda dolazi iz Latinske Amerike, čiji je prihod porastao za 13%, prati je Afrika s 12%, Sjeverna Amerika s 8% i Europa s 6%. Gledajući zemlje, najveći porast prihoda ostvaren je u Indoneziji (75%), Indiji (28%), Kanadi (14%) i Nizozemskoj (12%).

“Jako sam zadovoljan što kontinuirano ostvarujemo rast u zadnjih 12 mjeseci”, rekao je David Mellor, CEO Crowe Global-a. “Volatilnost deviznog tečaja i nestabilni ekonomski uvjeti u određenim regijama rezultirali su za mnoge novim globalnim trgovinskim izazovima”, dodaje.

Crowe Global je osvojio brojne nagrade u nekoliko zemalja prošle godine, naglašava Mellor, uključujući i nagradu za jedno od najboljih mjesta za rad na Fortune listi “100 Najboljih kompanija za rad”.

Ovu je sretnu vijest komentirala je direktorica poslovnog razvoja i marketinga u Crowe Hrvatska, Maja Blažević.

“Veseli nas što Crowe Global mreža, čiji smo nezavisni član iz Hrvatske, kontinuirano raste iz godine u godinu i što smo dio ove uspješne priče. Zabilježeni rast samo pokazuje kako naših više od 42000 stručnjaka diljem svijeta posvećeno rade na pružanju kvalitetnih usluga. Trudimo se prepoznati promjenjive potrebe naših klijenata i tržišta na kojima poslujemo – lokalno i globalno – kako bismo razvili i održali dugoročne veze s onima koje savjetujemo. Uvjereni smo u daljnji uspjeh jer smo zajednički posvećeni rastu, budućim trendovima i prilikama za mrežu”, rekla je.

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

nove mjere

Nove mjere: Zatvaraju se kafići i restorani

Danas, na dan kada Hrvatska ima najviši broj novozaraženih od početka epidemije virusom COVID 19, premijer Andrej Plenković na sjednici u...
- Advertisment -