Najljepše zidne dekoracije za vašu kuhinju

Kuhinja je srce kuće. Mjesto je za kuhanje, ručanje, smijanje i druženje, a budući da je sastavni dio vašeg doma, trebala bi biti uređena da nadahnjuje dobru hranu, uspomene i uživanje. Ekipa hrvatskog brenda Hobby I Adore ima savršenu ponudu slika koje možete iskoristiti za dekoraciju ovog višenamjenskog prostora.

Prilikom dekoriranja kuhinje postoji mnogo elemenata o kojima treba razmišljati. Koliki je prostor? Gdje ćete staviti dekoracije? Jeste li odabrali ispravnu rasvjetu? Hoćete li lonce, tave i ostali pribor držati na vidljivom mjestu ili ćete ih uredno spremiti u neku ladicu? No, što je još važnije, kakav dizajn odgovara vama i vašoj obitelji?

Povezano: Hobby I Adore – studio za grafički dizajn i tisak

Ukrasite zidove

Prečesto, u dizajnu interijera, vidimo da su dekoracije zidova sporedna stvar. To je ono što će se posljednje riješiti, nakon što se osuši zadnji premaz boje i nakon što se kupi sav namještaj.

Ali, zanemarivanjem dekoriranja zidova zaista propuštate odličnu priliku za isticanjem vašeg interijera. Međutim, ako ste malo nesigurni oko davanja zidnim dekoracijama tako važnu ulogu u dizajnu kuhinjskog interijera, ne brinite. Za vas smo izabrali neke plakate s porukama hrvatskog brenda Hobby I Adore, koje će vas oduševiti jednostavnošću dizajna i simpatičnim porukama.

zidne dekoracije

Vaš je prvi korak, u dekoriranju zidova, odabrati dvije ili tri nijanse koje želite koristiti u cijelom prostoru. Odaberite dominantnu boju, kao i nekoliko dodatnih nijansi koje će razbiti monotoniju i naglasiti dekoracije.

Povezano: 5 prijedloga za uređenje polica u domu

Privucite pažnju svakoga tko uđe u vašu kuhinju

Jedno je od osnovnih načela dizajna interijera da u svakoj sobi treba odrediti jedinstven element koji će odmah prvući pogled posjetitelja i pružiti im uvid u to što da od prostora očekuju. A što je bolje za to od lijepe slike na zidu?

zidne dekoracije

Prilikom odabira slike koja će biti “žarište” kuhinjskog prostora, važno je uzeti u obzir njezinu veličinu. Premala će slika ostati neprimjećena pored okolnog namještaja, a prevelika može djelovati kao da joj tamo nije mjesto. Uzmite u obzir veličinu svoje kuhinje i prema njoj birajte i veličinu zidnih dekoracija. Dobra je stvar da u Hobby I Adore možete izabrati između nekoliko formata i materijala.

Zidne dekoracije upotpunjuju prostor

Sjetite se onog jednog prostora kojeg ste vidjeli i koji vam je, usprkos prekrasnom namještaju, izgledao nekako nedovršen. Možda je riječ o stanu u kojemu ste živjeli za vrijeme faksa ili o uredskom prostoru. Većina mjesta koja nam djeluju nepotpuno i “hladno” su upravo ona koja nemaju ništa na zidovima.

zidne dekoracije

Zidne su dekoracije onaj završni dodir koji vam može pomoći da upotpunite prostor i učinite ga “toplijim”. One su sitnica koja od praznog, ogoljenog prostora može učiniti interijer dostojan časopisa za unutarnji dizajn.

Povezano: 5 trikova uz pomoć kojih će vam stan uvijek izgledati uredno

Dakle, uređivanje zidova ne mora biti posljednji komad slagalice kada ukrašavate kuhinjski prostor. Koliku važnost pridajete odabiru zidnih dekoracija prilikom uređenja prostorije? U kojem ih trenutku odabirete? Ostavite nam komentar na našem Facebooku ili Instagramu profilu!

Cure iz Hobby I Adore rade i personalizirani dizajn po narudžbi i željama klijenta te dimenzije i materijali za izradu mogu biti različiti.

Članak je pripremljen u suradnji s Hobby I Adore.

Foto: Hobby I Adore

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -