Kupite online omiljene dizajnerske lampe!

Svoje omiljene dizajnerske lampe odsad možete pogledati i kupiti putem novootvorenog webshopa. U sklopu svoje široke palete usluga, SmartWay nudi i dizajnerske lampe brenda SmartDesign. Surađujemo s kreativnim dizajnerima te umjetnicima čiju kreativnost prenosimo na jednostavne koncepte i modele rasvjete koja zrači radošću.

dizajnerske lampe

Najrazigranija kategorija Happy SmartDesign nudi linije kao što su BSimple, BHappy, Nu Shu te ZOLA D’vision, dok u sklopu Luxury SmartDesign nudimo liniju Luxury Design. Business SmartDesign omogućava izradu vašeg individualnog projekta dizajnerske rasvjete, na vaš zahtjev. Svaki posjetitelj može izabrati između tri osnovna modela kao što su stolna i podna lampa te visilica. Odabir sjenila je ono što će svakog posjetitelja najviše zaintrigirati. Naime, za svaku pojedinu lampu nudimo veći broj ilustracija, mogućnost izrade unikatnih primjeraka ili realizaciju posebnih želja korisnika za što nas možete i direktno kontaktirati.

Povezano: Perspektivna poduzetnica godine Petra Mesarić predstavila liniju dizajnerske rasvjete

Sjenila odsad možete lako promijeniti

dizajnerske lampe

Novitet su lampe s modularnom izvedbom sjenila, što znači da u samo par koraka možete sami izmijeniti sjenilo ovisno o godišnjem dobu, prigodi ili raspoloženju. Ono staro, možete sačuvati i ovisno o svojim željama, u dogledno vrijeme ponovno upotrijebiti.

Povezano: Dizajnerska rasvjeta koja će uljepšati svaki prostor

SmartWay webshop mjesto je gdje svim posjetiteljima nudimo mogućnost kupnje dizajnerske rasvjete u sklopu našeg branda SmartDesign. Sve lampe branda SmartDesign izrađuju se ručno, u našim radionama, s velikom zahvalnošću za vaše iskazano povjerenje te na vaša vrata dolaze putem GLS službe za dostavu. Ako vam se ne da čekati, svoje nove lampe možete osobno preuzeti i na našoj adresi. Rok za izradu i dostavu unutar Republike Hrvatske je 10 dana, a za ostale Europske zemlje taj rok iznosi 17 dana. Način plaćanja je bankovni prijenos sredstava, što znači da tijekom narudžbe zaprimate mail s podacima za uplatu nakon koje mi pristupamo samoj izradi vaše nove lampe. Smatramo kako ćete baš ovdje pronaći onaj posljednji detalj koji tražite za vaš interijer!

dizajnerske lampe

Povodom otvorenja webshopa dajemo popust na sve lampe u iznosu od 20%. Popust se ostvaruje upisom promo koda SW20 prilikom narudžbe.

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Konferencija za poduzetnice Hvar

Poduzetnice, na Hvaru pričamo o važnim aspektima poslovanja i problemima turizma

Poduzetnice se svakodnevno susreću s morem briga. Žele li malo 'odmoriti' i uz društvo ambicioznih i uspješnih žena poput njih razgovarati...
- Advertisment -