Kako uz naše članice i partnere možete ostvariti pogodnosti na dodatne edukacije?

Obrazovanje je najveći ulog u budućnost i ne bi trebalo prestati završetkom formalnog školovanja. Cjeloživotne edukacije ključ su napretka svakog poslovanja i svake osobe, a mi vas povodom Međunarodnog dana obrazovanja podsjećamo na pogodnosti za dodatne edukacije koje možete ostvariti uz naše članice i partnere.

Povezano:

Dodatne edukacije su najveći ulog svakog poslovanja

Dodatne edukacije danas su postale neophodne zbog svijeta koji se brzo mijenja. Većina poslovanja tijekom svog životnog vijeka susrest će se s promjenama na tržištu ili u državnim i međunarodnim regulativama. Kako bi uspjeli uhvatiti korak sa svim promjenama potrebno je neprestano učiti i razvijati se u skladu s njima, a uz naše partnere i članice možete ostvariti dodatne popuste na edukacije.

Zašto je važan integritet u poslovanju?

Codupo edukacijski centar na čelu s direktoricom i osnivačicom dr. sc. Silvijom Vig, nudi vam pogodnosti na dva programa dodatne edukacije usmjerene na sve koji se nalaze na menadžerskim, voditeljskim ili povjereničkim pozicijama, te srednja poslovanja.

Prema istraživanju „Integrity in the Spotlight – the Future of Compliance“, koje je 2018. proveo E&Y, 97% ispitanika prepoznalo je važnost u tome da njihove organizacije djeluje s integritetom. Ovaj vam program može objasniti zašto je to toliko važno i pomoći vam da steknete kvalitete koje će prepoznati vaši zaposlenici. U Codupo centru možete ostvariti 15% popusta na program “Integritet u poslovanju: Etika i donošenje odluka” koji se održava 26. i 27. 02. 2020.

dodatne edukacije

Također možete ostvariti 25% popusta na radionicu “Interne istrage“, pod vodstvom Merica Blocha, međunarodno priznatog stručnjaka za etiku, usklađenost i istrage. Program je osmišljen kako bi polaznicima pružio temeljiti prikaz provedbe istraga. Steći ćete znanja o tome kako provesti istragu koja štiti organizaciju i pomaže menadžmentu u donošenju odluka. Ovo je izuzetno atraktivna radionica s obzirom na to da prema Zakonu o zaštiti prijavitelja nepravilnosti, koji je donesen 1.7.2019., sve tvrtke s preko 50 zaposlenika moraju izgraditi sustav prijave, te imenovati povjerenika do travnja ove godine.

Uz dodatne edukacije poboljšajte vođenje, motivaciju i učinak

QuantUM Zona je centar za sve koji žele unaprijediti svoj život kako bi bili uspješniji, zdraviji i sretniji – u poslu, odnosima, životu, sportu i zdravlju. Vlasnica Katarina Pavliša ima preko 20 godina iskustva rada s ljudima kao rukovoditelj, konzultant za ljudske potencijale, trener za soft skills te life i business coach.

U Quantum Zoni možete ostvariti popust od 10% na NLP Communication, to je jedinstven trening program koji obuhvaća specifične, jednostavne vještine i tehnike kojima se poboljšava vođenje, motivacija, razina učinka i komunikacijska izvrsnost. Program zadovoljava standarde jedne od vodećih svjetskih NLP institucija IN (International Association of NLP Institutes) i omogućava dobivanje priznatog međunarodnog certifikata.

dodatne edukacije

Zašto ne biste postali voditelj EU projekata?

EdukaCentar je suvremeni centar obrazovanja koji djeluje u Zagrebu i Splitu, a osnovan je 2006. godine. Svim članicama WiA nudi 20% popusta na zanimljive i korisne edukacije, a u veljači organizira tri tečaja. Tečaj pod nazivom. “Voditelj pripreme i provedbe EU projekata” je verificirani program propisan od Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa, koji omogućuje upis zvanja u radnu knjižicu, a počinje 08.02.2020. “Efikasna komunikacija” je jednodnevna edukacija namijenjena svima koji žele unaprijediti i usavršiti svoje komunikacijske vještine, a održava se 18.02.2020. “GDPR praktična primjena” je jednodnevna edukacija kojom ćete kroz praktičnu primjenu Zakona o zaštiti osobnih podataka osigurati pouzdanje vaših klijenata i suradnika, a održat će se 19.02.2020.

Osim toga, u EdukaCentru uvijek možete upisati tečaj “MS Office” (Word, Excel, Power Point) koji nudi osnovna informatička znanja i vještine, koje treba posjedovati informatički pismena osoba te je nužno konstantno dopunjavati i usavršavati svoja znanja jer moraju pratiti brz razvoj informacijske i komunikacijske tehnologije. Također nude jezična testiranja uz mogućnost pohađanja raznih konverzacijskih tečajeva kroz aktivnu diskusiju s polaznicima čime usavršavate svoje izražavanje i proširujete vokabular.

Foto: Unsplash, Privatna arhiva

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -