QuantUM Zona – centar za izvrsnost i podizanje kvalitete života


Quantum Zona je centar za sve koji žele unaprijediti svoj život kako bi bili uspješniji, zdraviji i sretniji – u poslu, odnosima, životu, sportu i zdravlju.

Vlasnica Katarina Pavliša pokrenula ga je nakon deset godina iskustva rada u velikim organizacijama i na rukovodećim pozicijama poput Coca-Cole, AWT-a i Croatia Airlines, gdje je iskusila koliko je važno raditi na svom mentalnom, emotivnom i fizičkom zdravlju.

Temelj njene kvalitete i uspjeha u coachingu i edukacijama podupire ukupno 20 godina iskustva rada s ljudima kao rukovoditelj, konzultant za ljudske potencijale, trener za soft skills te life i business coach.

Certificirani je NLP Master Trener IN (International Association of NLP Institutes), Business Coach i Coach ICI (International Coaching Institutes), NLC, Mental i Wingwave® Coach od strane Besser-Siegmund-Institute.

Nudi sljedeće usluge za unapređenje poslovanja, poslovnog i privatnog života:

  • Life balance coaching – privatno-poslovni balans, rješavanje stresa, ostvarivanje ciljeva, rješavanje poteškoća, nezadovoljstva i konflikata
  • High performance coaching – ostvarivanje visokog učinka, izvrsnih rezultata i uspjeha u nekoj izvedbi, cilju ili izazovnoj situaciji (poslovno ili privatno)
  • Wingwave coaching – riješavanje blokada, strahova i neugodnih emocija, povećanje razine samopuzdanja i mentalnih sposobnosti
  • NLP međunarodno priznate edukacije – NLP Communication, NLP Practitioner i NLP Master
  • Programe i radionice usmjerene na anti-stres, životni balans, postizanje uspjeha i mentalno zdravlje

Izdvajamo NLP Communication, jedinstven trening program koji obuhvaća specifične, jednostavne vještine i tehnike kojima se poboljšava vođenje, motivacija, razina učinka i komunikacijska izvrsnost.

Program zadovoljava standarde jedne od vodećih svjetskih NLP institucija IN (International Association of NLP Institutes) i omogućava dobivanje priznatog međunarodnog certifikata.

NLP Communication možete:

  • pohađati u terminu otvorenih edukacija
  • organizirati in-house i time prilagoditi potrebama poslovanja i vremenskom rasporedu, za što pošaljite svoj upit na: [email protected]

Quantum Zona za Women in Adria članice nudi 10% popusta na iznos kotizacije za otvorenu edukaciju NLP Communication

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

restorani tijekom koronavirusa

Kako restorani mogu iskoristiti internet tijekom koronavirusa?

Zbog pandemije koronavirusa ugostiteljski objekti su prisilno morali zatvoriti svoja vrata. Nažalost, to za brojne znači da će morati otpustiti neke...