Ove elegantne traperice idu i na sastanak s upravom

Traperice smo godinama smatrali simbolom opuštenosti te odjevnim komadom za neformalne trenutke. Ipak, ovaj kultni odjevni komad u posljednje je vrijeme doživio pravu transformaciju. Elegantne traperice sve su češće dio odjevnih kombinacija za poslovne sastanke i zaista su se „udomaćile“ u poslovnom okruženju. Možemo reći da ih je najzanimljivije vidjeti u kombinaciji s odjelima. Traperice i odijelo za poslovni sastanak zaista čine savršenu kombinaciju, a i same ih sve češće viđamo na našim sastancima i eventima.

Nas je privukao elegantni outfit naše članice Helene Budiše, koji je odjenula na BEEP UP konferenciji za poduzetnike. Svoje elegantne traperice, za koje nam je otkrila da ih je kupila u Milanu, kombinirala je s bluzom i sakoom i pogodila “u sridu”.

elegantne traperice

Kako nositi elegantne traperice?

Nekoliko je ključnih koraka kako nositi traperice na poslovna događanja, a prvi je svakako odabir pravih traperica. Važno je izabrati one koje su prikladne za poslovno okruženje. To znači izbjegavati istrošene, izblijedjele ili dekorirane traperice. Umjesto takvih možete izabrati klasične, tamnije traperice s minimalnim detaljima.

Važno je i znati kako ih kombinirati s drugim odjevnim komadima. Recimo, ne možete pogriješiti kombinirajući ih s klasičnim komadima poput sakoa ili blazera. Sakoi će dodati dozu formalnosti vašem izgledu i savršeno nadopuniti traperice.

Svakako „podignite“ traperice i cijelu kombinaciju s kvalitetnim modnim dodacima. To uključuje, osim dobro krojenih košulja ili bluza, elegantne cipele i kvalitetan remen. Naravno, i elegantan i decentan nakit je i više nego dobrodošao. Sve to savršeno će se uklopiti s trapericama visokog struka. One su svakako odličan odabir za poslovne prilike.

Bez obzira na sve, važno je i pripaziti na priliku. Iako su elegantne traperice prikladne za mnoge poslovne sastanke, ipak trebate procijeniti prirodu sastanka i kulturu vaše tvrtke. U nekim vrlo formalnim ili konzervativnim okruženjima, traperice možda neće biti prihvatljive.


Pročitajte više: Tenisice i odijelo novi su power look. Stilist otkriva kako ih kombinirati


Koje su prednosti kombiniranja traperica s odijelom?

Kombinacija traperica i odijela sa sobom nosi nekoliko prednosti. Prva od njih svakako je udobnost. Traperice su često udobnije od klasičnih hlača koje se tradicionalno nose u poslovnim prilikama. Posebno vam mogu olakšati duže sastanke ili aktivnosti koje zahtijevaju puno kretanja. Žene često ističu traperice „zvonastog“ kroja kao jedne od najudobnijih.

Također, kombiniranje traperica s odijelom omogućuje vam da izrazite svoj osobni stil, a da istovremeno zadržite poslovnu eleganciju. To može stvoriti pozitivan dojam i pokazati vašu kreativnost i samopouzdanje.

Za kraj, tu je i prilagodljivost. Kombinirajući traperice s odijelom, stvarate izgled koji je prikladan za različite prilike. Od formalnih poslovnih sastanaka do neformalnih ručkova ili večernjih događaja.

Foto: Canva / Answear.hr / Beeup-up konferencija

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -