Ella Dvornik objavom nasmijala fanove, ali pravi spektakl je uslijedio kad joj se javio ‘Uhljeb’

Ella Dvornik se požalila kako su joj djeca potpuno poremetila percepciju radnog tjedna. No, raspravu koja je uslijedila nitko nije očekivao na njezinom profilu.

Jesu li i vama tjedni postali kraći, a vikendi duži od kada imate djecu? Ella Dvornik jedna od najpopularnijih mama hrvatske scene, a i definitivno najpopularnija mama influencerica na društvenim mrežama, ovoga se puta požalila upravo na taj problem.


Pročitajte još: Uhljeb – Facebook stranica koja nas oduševljava!


Kakve veze imaju Ella Dvornik, njezina djeca i ‘Uhljeb’?

Ella je i prije udaje stekla nemali broj pratitelja na društvenim mrežama čime je postala jedna od prvih influenceria u Hrvatskoj. Zajahala je ranim valom kapitalizacije svog Instagram profila, i tako je među prvima na našim područjima influencerstvo pretvorila u svoju profesiju, a objavljivanje na društvenim mrežama svakodnevni radni zadatak.

No, od kada je rodila dvije male kćerkice – Ballie Dee i Lumie Wren, velik broj objava posvećen je upravo njima i obiteljskom životu, zbog čega je zaradila i veliki broj majki pratiteljica. Tako se na njezinom profilu često razvijaju rasprave o majčinstvu, a Ella je poznata i po duhovitim objavama u kojima se žali na svoju djecu, druge majke ili jednostavno opisuje duhovite situacije u kojima se našla zbog djece.

U toj se maniri danas na svom Facebook profilu požalila na činjenicu da su joj djeca u potpunosti poremetila percepciju vikenda. Prije je, kaže, mrzila ponedjeljke, kao i većina zaposlenih osoba. Sad ju, s druge strane, muče vikendi, a sve zbog djece. “Radni tjedan traje 15 minuta, a vikend 4 godine”, u šali je konstatirala Ella.


Pročitajte još: Kako mame poduzetnice henldaju turbo ljetni multitasking?


Objavu je komentirao i ‘Uhljeb’, Facebook profil koji svoje pratitelje zabavlja duhovitim opaskama na aktualne događaje iz hrvatske političke i kriminalne scene. “I ja sam mrzio ponedjeljak dok se nisam uhljebio. Sad mi svaki dan ko vikend”, glasila je njegova opaska na Ellinom statusu.

“Ček’ da ti se djeca uhljebe vikendom pa ćeš vidit, neće te spasit ni USKOK”, brzo mu je odgovorila Ella i tako zaključila nesvakidašnju raspravu na svom profilu.

Ella Dvornik djeca

Foto: Facebook, Instagram/@elladvornik

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Tata CEO

„U posljednjih sam 10 godina zaradio doktorat i došao na poziciju...

Tobi Emonts-Holley prije nekoliko je dana na svojem Twitter profilu objavio 'tajnu' poslovnog uspjeha. Naime, ovaj otac šestero djece uspio je...
- Advertisment -