Epson projektor osvojio je EISA nagradu za najbolji proizvod

Epsonov novi model projektora EH-LS12000B osvojio je EISA nagradu za najbolji proizvod u kategoriji “Najbolji projektor za kućno kino” za 2022./23. Novi 4K projektor poznate tvrtke podržava HDR10+ i donosi 3LCD tehnologiju te također pruža beskrajno uglađeno kino iskustvo.

Beskrajno uglađeno 4K kino iskustvo

“S modelom EH-LS12000B, Epson donosi zamjetan napredak u svojoj 4K Pro UHD tehnologiji pomicanja piksela i udvostručuje kvalitetu laserskog osvjetljenja na 2700 lumena za bijele i druge boje, zahvaljujući prilagođenoj 3LCD tehnologiji. Ovome je pridodana 32-bitna obrada slike, koja u stvarnom vremenu optimizira boju, kontrast, HDR i interpolaciju do 120 herca, dok je igranje podržano s manje od 20 milisekundi kašnjenja i kompatibilnošću s 4K / 120 Hz izvorima.

Sve u svemu, Epson je napravio projektor koji pruža beskrajno uglađeno 4K kino iskustvo na velikom ekranu, a čak je i instalacija jednostavna zahvaljujući svestranom sustavu pomaka objektiva. Jednom riječju – epski”, stoji u priopćenju EISA-e povodom dodjele nagrada.

Glavna značajka projektora EH-LS12000B je njegov impresivan prikaz. Kombinacija vrhunskih tehnologija pruža iznimnu kvalitetu slike uz visoki dinamički kontrast od 2.500.000:1, 4K rezoluciju (8,3 milijuna piksela), 3LCD, laserski izvor svjetla s podrškom za HDR10+. Uz aktivni pomak leće i zum objektiv lako je postići jasno definiran prikaz. Dugotrajni laserski izvor svjetlosti osigurava nižu potrošnju energije, produžujući životni vijek uređaja na više od deset godina.

epson projektor

Pročitajte više: Epsonovi laserski projektori kao alternativa velikom TV prijamniku


Nagrada u kategoriji “prikaz i video kućnog kina”

EISA (Expert Imaging and Sound Awards) jedinstvena je udruga koju čini 60 specijaliziranih časopisa iz 29 zemalja, poznata po nagradama za najbolji proizvod koje dodjeljuju u nekoliko kategorija od svog osnutka.

Udruga EISA ove godine obilježava 40 godina rada. Nagrada je dodijeljena novom modelu projektora Epson u kategoriji “prikaz i video kućnog kina”, a nagrade se dodjeljuju i u kategorijama mobilni uređaji, autoelektronika, hi-fi i fotografija te audio za kućno kino.

epson projektor
Projection System 3LCD Technology, RGB liquid crystal shutter
LCD Panel 0,74 inch with C2 Fine
Svjetloća boja 2.700 Lumen In accordance with IDMS15.4
Svjetloća bijele 2.700 Lumen In accordance with ISO 21118:2020
Rezolucija 4K 3840 x 2160, 8.3m pixels, 16:9
High Definition 4K enhancement
Aspect Ratio 16:9
Kontrastni odnos 2.500.000 : 1
Light source Laser
80 mW 20.000 Hours Durability High, 20.000 Hours Durability Medium, 20.000 Hours Durability Eco
Trapezna korekcija Ručno vertical: ± 30 °, Ručno horizontal ± 30 °
Video obrada 10 Bit
2D/3D Frequency Image 384 Hz / 480 Hz
2D Vertical Refresh Rate 384 Hz – 480 Hz
Colour Reproduction Upto 1.07 billion colours

Pročitajte više: Dvije članice su nam otkrile zašto trebate odabrati Epson printere!


O Epsonu


Epson je globalni lider u području tehnologije posvećen cilju da postane nezamjenjiv u društvu kada je u pitanju povezivanje ljudi, stvari i informacija uz pomoć svojih originalnih, učinkovitih, kompaktnih i preciznih tehnologija. Tvrtka je usmjerena na inovacije i premašivanje očekivanja kupaca u inkjet tehnologiji, vizualnim komunikacijama, nosivim uređajima i robotici. Epson je ponosan na svoje doprinose razvoju održivog društva i svoje stalne napore u postizanju ciljeva održivog razvoja Ujedinjenih naroda.

Predvođena japanskom korporacijom Seiko Epson, međunarodna grupa Epson ostvaruje godišnju prodaju od preko milijardu japanskih jena. global.epson.com

Women in Adria članice ostvaruju 15% popusta na cjelokupni Epson asortiman.

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Bright Horizons srednja škola

Zagrebačka škola u kojoj njeguju mindfulness i holizam od jeseni otvara...

Međunarodna osnovna britanska škola Bright Horizons početkom ove školske godine u Hrvatskom narodnom kazalištu proslavila je desetu godišnjicu postojanja te je...
- Advertisment -