Kako se Floressa Design pobrinula za uređenje našeg ureda?

Stvaranje pozitivne i motivirajuće uredske atmosfere ponekad nije jednostavno. Većina nas želi da je ured funkcionalan kako posao ne bi “patio”, ali ipak ne bismo željeli žrtvovati dizajn. No mi smo pronašli rješenje za to, odnosno u pomoć nam je pritekla Svjetlana Duić i njezina Floressa Design. Uređenje našeg ureda nikad nije bilo jednostavnije, a nismo morali žrtvovati ni funkcionalnost ni dizajn.

Povezano: Kako u 6 koraka u svom domu stvoriti oazu bez stresa?

Vertikalni vrtovi by Floressa Design

Kako bi ured bio što funkcionalniji, brojne biljke na radnim stolovima, prolazima i hodnicima ne dolaze u obzir. Odnosno moguće ih je imati, ali će biti žrtvovana funkcionalnost. Stoga je Svjetlana Duić osmislila odličnu stvar, slike kao vertikalne vrtove. Kao i što sama riječ kaže, to su slike u okviru, ali su i vrtovi jer na njima je živa priroda.

floressa design

Slike kao vertikalni vrtovi ne samo da uljepšavaju prostor ureda, lobija nekog poslovnog prostora ili radne sobe kod kuće, nego pridonose i kvaliteti boravka u toj prostoriji. Vrlo lako se održavaju i sezonski mijenjaju.  

Slike su prilagođene tako da se vrlo lako na njima mogu mijenjati žive biljke i dodavati dekoracije ovisno o sezoni i potrebi. Slike unose svježinu u prostor, potiču radnu atmosferu te harmoniziraju prostor. 

floressa design

Upravo zato što su slike mogu se staviti na bilo koje mjesto na zidu ureda. Osim što će dati prostoru osobnost, dat će mu svježinu, a možete ih uvijek sami probati kreirati. Odaberite one biljke koje potiču uspjeh i ostvarite uspješnu poslovnu godinu.

Povezano: Znate li da postoje feng shui pravila uređenja doma za blagdane? Isprobajte ih!

Članak napisan u suradnji sa Svjetlanom Duić Legčević, Floressa Design.

Foto: Privatna arhiva

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -