Sačuvajte svoje zdravlje i podignite imunitet uz online treninge!

IN SHAPE fitness centar u Zagrebu na lokaciji LOPATINEČKA ULICA 6, Vrbani klijentima osigurava stručno vodstvo i individualni pristup rada. Prepoznatljivi smo po specifičnim programima i raznovrsnim vježbama s kojima klijenti brzo vide rezultate na sebi. Unutar IN SHAPE stručnog tima, osim kineziologa, nalazi se i niz stručnjaka i vanjskih suradnika, a sve s ciljem podizanja kvalitete na još višu razinu.

Povezano:

Pomažemo ljudima i da lako skinu višak kilograma te se osjećaju zadovoljno u svom tijelu, a treninge prilagođavamo pojedincu. Svoje klijente učimo voljeti i njegovati tijelo te da sustavnim i planiranim vježbanjem, a ovisno o općim motoričkim karakteristikama, postignu poboljšanje psihomotoričkih performansi.

Novost – In Shape fitness

Ovim putem vas želimo obavijestiti o novostima u IN SHAPE fitness centru. Zbog privremene obustave održavanja grupnih treninga na lokaciji Lopatinečka ulica 6, prebacili smo se na ONLINE poslovanje putem videostream-a. Sve grupne i pojedinačne treninge održavamo putem posebne opreme – ONLINE. Trening funkcionira savršeno, a naši polaznici potvrđuju kako razlike između treninga u dvorani i ONLINE nema!
Svaki ONLINE trening je jednakog inteziteta i dinamike poput dvoranskog te se provodi isključivo uz nadzor i stručno vodstvo kineziologa In Shape-a.

Ovaj uhodani način treninga pokazao se savršenim rješenjem u trenutku opasnosti od širenja zaraze COVID-19.

Lejla Dizdarević, dipl.prof. kineziologije, univ. spec. oec. organizacije i menadžmenta vas vodi kroz studio kreirajući program rada (treninge za sve grupe) i savjetuje u daljnjem radu.

Sve aktivne WiA članice ostvaruju sljedeće popuste (uz predočenje članske iskaznice):*

  • 20% na sve ONLINE GRUPNE TRENINGE putem videostream aplikacije
  • 10% na sve GRUPNE I INDIVIDUALNE TRENINGE na lokaciji Lopatinečka ulica 6

*na jednu iskaznicu mogu 2 osobe koristiti popuste

IN SHAPE je prvi studio u Hrvatskoj koji ima novi i originalno osmišljeni i zaštićeni (Društvo za zaštitu intelektualnog vlasništva) program vježbanja pod nazivom IN SHAPE namijenjen prvenstveno ženskoj rekreativnoj populaciji. Pozivamo vas da uz vodstvo vrhunskih kinezioloških stručnjaka iskusite novu dimenziju rekreativnog vježbanja. Neka vježbanje postane dio vašeg života, a ne obveza. Vježbajte pravilno raznovrsnim treninzima, najnovijim metodama vježbanja te prilagođenim treningom svakom pojedincu kako bi čim prije postigli željeni rezultat i utjecaj na tijelo.

Autorica: Lejla Dizdarević Brković, dipl.prof. kineziologije, univ. spec. oec. organizacije i menadžmenta

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

najava konferencija javna uprava

Žene koje su uspjele u javnom sektoru okupile smo na konferenciji...

Iako čine većinu zaposlenih, u javnom sektoru žene su nedovoljno zastupljene na vodećim pozicijama. Od 128 gradova, žena vode tek njih...
- Advertisment -