Kako bi trebala izgledati čestitka za rođenje – Emocije prenesite u pisanu riječ

Rođenje djeteta nije samo veliki dar i blagoslov, već i stvarna pohvala svakoj majci koja je iznijela trudnoću i odradila porod. Kako pravilno čestitati i naglasiti tu važnost? Čestitku možete skrojiti sami, posebice ako ste osobno povezani s novopečenim roditeljima. No, taj pothvat mogao bi biti još izazovniji. Donosimo prijedloge za čestitke kojima ćete prenijeti veselje i ponos koji osjećate!

Što pokloniti roditeljima i djetetu?

Uz cvijeće za majku, bocu alkohola za oca i poklone poput pelena, bočica, odjeće za dijete možete kupiti čestitku i u nju napisati datum i vrijeme rođenja te osobnu poruku. Ako nemate ideje, predlažemo neke od ovih.

„Čestitke vama i vašoj rastućoj obitelji“

”Čestitamo na novoj ulozi roditelja sretne i zdrave bebe. Nadamo se da će vam ovo predivno vrijeme biti ispunjeno mnoštvom radosti i sreće za vašu novu obitelj.” 

”Želimo vam sve najbolje u sigurnom dolasku vaše nove bebe. Neka ovo vrijeme bude vrijeme koje ćete uvijek cijeniti i koje će biti ispunjeno lijepim uspomenama.” 

”Ovo je jako uzbudljivo razdoblje!! Zahvalni smo što je vaš novi član obitelji sretno stigao. Nadamo se da će vam roditeljstvo biti divno i plodonosno iskustvo. Šaljemo vam puno ljubavi.” 

”Pronađite radost u vašoj novoj ulozi roditelja.” 


Pročitajte više: Čestitke za rođendan: kako ispisati prikladne želje za svaku priliku


Emocije u pisanoj riječi

Dodajte osobni ‘štih’ u čestitku za rođenje i prisjetite se kako je izgledao vaš život i što ste osjećali nakon rođenja vlastitog djeteta. Ako niste roditelj, vodite se prijateljstvom koje dijelite s novopečenim roditeljima. Te emocije prenesite u pisanu riječ.

“Sigurna sam da će vaše dijete biti divno jer takvi su i njegovi (njeni) roditelji. Želim vam svima mnogo sreće u životu i što više smijeha u kući.”

“Dobrodošlo na svijet, biće malo, čisto i meko, a na pogled drago i sretno, život s ovakvim roditeljima prava je bajka, zato mirno rasti i uživaj u svim trenucima što ti ih život pruža.”

“Čestitamo na rođenju vašeg djeteta. Puno sreće, zdravlja i svega ostalog što život nudi žele vam od srca…”

“Računajte da je malo dana koji će se po količini radosti moći usporediti s ovim. Vaš život je danas dobio smisao kroz malog anđela koji je proširio vašu obitelj. Sretno rođenje kćerkice(sinčića)!”


Pročitajte više: 3D rođendanska čestitka je jedinstven način kojim možete poželjeti rođendan slavljeniku


Vjerska čestitka za rođenje djeteta

U ovim izazovnim vremenima mnogi se oslanjaju na Boga i njegovu potporu.

„Nema većeg blagoslova od novog djeteta. Bog vam je povjerio dragocjen dar i on će vas voditi na novom, fantastičnom putovanju!“

”Bog te je blagoslovio neprocjenjivim darom. Dječakom koji je poslan iz raja da ga odgojite i othranite. On će odrasti u čovjeka s integritetom, vjerom i pouzdanjem u Boga koji mu je namijenio velike stvari.”

Foto: Canva

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

lagana pizza

Lagana pizza idealna za ljetne dane

Pizza je s razlogom omiljeno jelo mnogih. Ona dolazi u toliko različitih varijanti da doista svatko može pronaći onu koja mu...
- Advertisment -